ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Βενγκέρ το παραδέχθηκε: επιστρέφει σύντομα στους πάγκους!

O Βενγκέρ το παραδέχθηκε: επιστρέφει σύντομα στους πάγκους!

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, απολαμβάνει χρόνο με την οικογένεια του αυτόν τον καιρό, αλλά όπως αποκάλυψε και ο ίδιος επιστρέφει δυναμικά στο ποδόσφαιρο!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ύστερα από το τέλος της συνεργασίας του με την Άρσεναλ, έχει μείνει στο ταμείο ανεργίας, ωστόσο υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να αλλάξει.

Ο Αλσατός τεχνικός με συνέντευξη του στο Sky Sports, τόνισε πως επιστρέφει στις αρχές του καινούργιου έτους στο ποδόσφαιρο: "Σίγουρα στην αρχή του νέου έτους θα επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή κάνω μία παύση και παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο"

Στην συνέχεια μίλησε για την ομάδα που προπονήσει στο μέλλον και σίγουρα δεν θέλει να είναι από την Αγγλία: "Το καλύτερο πράγμα για μένα είναι να μην αναλάβω έναν αγγλικό σύλλογο, επειδή πέρασα πολλά χρόνια σε μία ομάδα και θα ήταν... αμαρτία να πάω κάπου αλλού".

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω που θα πάω γιατί δεν ξέρω καν. Δεν ξέρω πού θα είμαι, θα είμαι κάπου αλλά δεν ξέρω πού".

Οι φήμες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό τον θέλουν κοντά σε Μίλαν και Ρεάλ, ωστόσο ο ίδιος ο Γάλλος τεχνικός δεν επιβεβαίωσε τίποτα. Μένει να φανεί πλέον σε ποιον πάγκο θα τον βρει το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ