ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βενγκέρ απέρριψε μυθική πρόταση απ' την Κίνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 24:  Arsene Wenger, Manager of Arsenal looks on before the Barclays Premier League match between Arsenal and Chelsea at Emirates Stadium on January 24, 2016 in London, England.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - JANUARY 24: Arsene Wenger, Manager of Arsenal looks on before the Barclays Premier League match between Arsenal and Chelsea at Emirates Stadium on January 24, 2016 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", ο Αρσέν Βενγκέρ απέρριψε μυθική πρόταση από κινεζική ομάδα, καθώς ήθελε να παραμείνει στην Άρσεναλ -τουλάχιστον- μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ γι' ακόμα μία χρονιά απογοητεύει τους φιλάθλους της, αφού βρίσκεται στην 4η θέση της Premier League, στο -13 απ' την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ το 5-1 απ' την Μπάγερν στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως είναι λογικό, στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Οι φίλοι των "κανονιέρηδων" θεωρούν πως ο Αλσατός τεχνικός δεν μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό το λόγο και ζητούν την απομάκρυνσή του το προσεχές καλοκαίρι.

Απ' την πλευρά του, ο Βενγκέρ, παρότι είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αποφάσισε να παραμείνει στην αγγλική ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Mirror", το οποίο κάνει λόγο για πρόταση-μαμούθ ύψους 35.000.000 ευρώ ετησίως στον Αλσατό τεχνικό από κινεζική ομάδα.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν έδειξε διάθεση να κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Άπω Ανατολή και να αφήσει στα "κρύα του λουτρού" την Άρσεναλ, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται απ' το 1996, παρά το γεγονός πως αμείβεται με 9.400.000 το χρόνο. Ένα ποσό σημαντικά μικρότερο απ' αυτό που του προτάθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Βενγκέρ έχει διαμηνύσει πως, ακόμα κι αν αποχωρήσει απ' τους "κανονιέρηδες", θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του, έχοντας σκοπό να βρεθεί στην τεχνική ηγεσία ενός -ακόμα- κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου. Στη 20ετία που βρίσκεται στην Άρσεναλ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, έξι FA Cup και έξι Community Shield, με τον τελευταίο τίτλο να χρονολογείται τη σεζόν 2014/15.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ