ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε προπόνηση με την Ιβερντόν

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε προπόνηση με την Ιβερντόν

Μόλις πέντε μήνες άντεξε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ελβετικής Ιβερντόν κι έκανε προπόνηση κανονικά.

Αληθινές αποδείχθηκαν οι δηλώσεις του προέδρου της Ιβερντόν, Μάριο ντι Πιετραντόνιο, ότι ο ελβετικός σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός πείστηκε να επιστρέψει στη δράση και φόρεσε ξανά φανέλα με πράσινο.

Ο 35χρονος είχε ανακοινώσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ότι εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο ως παίκτης τον περασμένο Φεβρουάριο. Μάλιστα, ταυτόχρονα ανακοίνωσε τη νέα καριέρα του ως σχολιαστής στη γαλλική έκδοση του "Yahoo! Sport".

Παρ' όλα αυτά, το γαλλικό μέσο εξέπληξε τους πάντες τη Δευτέρα, όταν δημοσίευσε αρχικά δύο φωτογραφίες με τον Σισέ να φοράει τη φανέλα της ομάδας της τρίτης κατηγορίας του ελβετικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια να μεταδίδει σε live streaming την προπόνησή της!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε προπόνηση με την Ιβερντόν

Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό τρικ ή εάν όντως ο Σισέ αποφάσισε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, πάντως στα σχόλιά τους οι φίλαθλοι της ομάδας του ζητούσαν άνοδο στη δεύτερη κατηγορία!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ