Ο Τσακίρ αποθεώνει τη Φραπάρ που θα διευθύνει το Super Cup Ευρώπης

Ο Τούρκος Τζουνέιτ Τσακίρ, που θα είναι τέταρτος διαιτητής στο Super Cup Ευρώπης, μίλησε για την απόφαση της UEFA να επιλέξει τη Στεφανί Φραπάρ για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αποθεώνοντας τη Γαλλίδα διαιτητή.

Σε μία ιστορική απόφαση προχώρησε η UEFA, καθώς επέλεξε τη Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ να διευθύνει το Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι που θα λάβει χώρα στις 14 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη.

Με αφορμή τη σημαντική απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, αλλά και τον επικείμενο αγώνα, ο Τούρκος Τζουνέιτ Τσακίρ, που θα έχει χρέη τέταρτου διαιτητή στην αναμέτρηση, έπλεξε το εγκώμιο της Γαλλίδας ρέφερι, αλλά και των συνεργατών της.

"Είμαστε όλοι διαιτητές. Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν μας αποκαλούν άνδρα διαιτητή ή γυναίκα διαιτητή. Είμαστε το ίδιο. Κάνουμε τα ίδια τεστ φυσικής κατάστασης, την ίδια προετοιμασία, μαθαίνουμε τους ίδιους κανονισμούς για το ποδόσφαιρο και τις ίδιες προπονήσεις. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά", ανέφερε αρχικά ο έμπειρος διαιτητής, ενώ σε ερώτηση για την Φραπάρ και την ομάδα της:

"Είναι γενναίες. Έχουν κουράγιο. Δεν διστάζουν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. Θα το δείτε αύριο".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS