ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τουρέ φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και βρήκε ομάδα

Manchester City's Yaya Toure, left, celebrates scoring a goal with Manchester City's Leroy Sane during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Yaya Toure, left, celebrates scoring a goal with Manchester City's Leroy Sane during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Ντμίτρι Σέλουκ επιβεβαίωσε ότι η επταετής σχέση του Γιαγιά Τουρέ με τη Μάντσεστερ Σίτι βαινει προς το τέλος της και αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Γιαγιά Τουρέ αποχαιρετά τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι μετά από μία "θυελλώδη" σχέση τα τελευταία χρόνια και πτωτική πορεία στην απόδοσή του και ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρωσικού πρωταθλήματος, με μετακίνηση στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού επέστρεψε στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από το "πάγωμα" στην αρχή της σεζόν, εξαιτίας δηλώσεων του εκπροσώπου του, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος είναι αυτός που επιβεβαίωσε την αποχώρηση του πελάτη του από την Αγγλία.

Μετά από επτά σεζόν στο "Ετιχάντ", ο 33χρονος αναμένεται να αφήσει την Premier League για να ενταχθεί στην πρωτοπόρο του ρωσικού πρωταθλήματος.

"Έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Σπαρτάκ Μόσχας. Λήγει το συμβόλαιό του με τη Σίτι και με το που μένει ελεύθερος πηγαίνει τον Ιούλιο στην Σπαρτάκ. Του έχουν έτοιμο τριετές συμβόλαιο. Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου", δήλωσε σε συνέντευξή του στη ρωσική ιστοσελίδα "Championat.com".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ