ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τάισον ξέσπασε κατά της Σαχτάρ μετά τη λήξη των μεταγραφών

Shakhtar's Taison celebrates after scoring his side's second goal during the soccer Champions League match between 1899 Hoffenheim and Shakhtar Donetsk in Sinsheim, southern Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (Uwe Anspach/dpa via AP)
Shakhtar's Taison celebrates after scoring his side's second goal during the soccer Champions League match between 1899 Hoffenheim and Shakhtar Donetsk in Sinsheim, southern Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (Uwe Anspach/dpa via AP) UWE ANSPACH/DPA VIA AP

Ο Τάισον το έφερε βαρέως για την απροθυμία της Σαχτάρ να διευκολύνει τη μετακίνησή του στην Μίλαν και ξεσπάθωσε κατά της ομάδας του αμέσως μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν είναι μόνο ο Νεϊμάρ που ήθελε σαν τρελός να φύγει από την ομάδα του (Παρί Σεν Ζερμέν) και να πάει σε μία άλλη (Μπαρτσελόνα) και είδε τελικά την επιθυμία του να παραμένει όνειρο θερινής νυκτός.

Σε ανάλογη άβολη θέση βρέθηκε και ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ, Τάισον, με τον Βραζιλιάνο μέσο να πιεζει για να πάρει μεταγραφή στην Μίλαν αλλά την Σαχτάρ Ντόνετσκ να απαιτεί να της καταβληθεί όλο το ποσό της ρήτρας του (30 εκατομύρια ευρώ) και έτσι να μην προχωράει το deal.

"Συγχαρητήρια που τελειώσατε το όνειρό μου. Ένα ακόμα όνειρο διεκόπη", έγραψε ο 31χρονος στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, για τον οποίο η Μίλαν δεν ήθελε να δώσει τα λεφτά της ρήτρας ελέω της ηλικίας του και της απερίας του όσον αφορά στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο Τάισον ξέσπασε κατά της Σαχτάρ μετά τη λήξη των μεταγραφών

Σημειώνεται πως οι ροσονέρι απέκτησαν δανεικό τον Άντε Ρέμπιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υπογράφοντας μαζί του διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον Τάισον από την πλευρά του να μπαίνει και στο στόχαστρο της Ρόμα χωρίς όμως να γίνεται κάποιο deal μεταξύ των Ρωμαίων και των Ουκρανών.

Photo Credits: Uwe Anspach/dpa via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ