Ο συναγερμός για βόμβα στο "Μονουμεντάλ" αποδείχτηκε μαθητική φάρσα!

Το τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, με τις έρευνές τους ωστόσο να οδηγούν σε μαθητή που έκανε φάρσα.

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας του Μπουένος Άιρες την Τρίτη καθώς από την άλλη άκρη της γραμμής υπήρχε κάποιος που ενημερώνε για τοποθέτηση βόμβας στο "Μονουμεντάλ".

Η συνέχεια; Μέσα σε λίγη ώρα τόσο το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ όσο και οι γύρω χώροι εκκενώθηκαν για την ασφάλεια του κόσμου, με τους πυροτεχνουργούς να σπεύδουν άμεσα στο "Μονουμεντάλ" αλλά να μην βρίσκουν ίχνος εκρηκτικού μηχανισμού.

Όπως μάλιστα αποκάλυψαν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, οι έρευνες που άρχισε η αστυνομία για να εντοπίσει τον ένοχο την οδήγησαν σε μία εντυπωσιακή ανακάλυψη, με τον "δράστη" να αποδεικνύεται πως ήταν ένας μαθητής!

"Ένας νεαρός κάλεσε, είπε πως είχε τοποθετήσει βόμβα στο γήπεδο και αμέσως διέκοψε την επικοινωνία. Ήταν ένας μαθητής που πήγαινε σε σχολείο που ήταν δίπλα στο γήπεδο και το έκανε για να χάσει διαγώνισμα καθώς δεν είχε διαβάσει.

Συμβαίνουν συχνά τέτοια πράγματα", ανέφερε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Αργεντινής, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως αντιμετωπίστηκε με χιούμορ το όλο ατυχές συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φλαμένγκο - Ρίβερ 2-1: Κούπα οι Βραζιλιάνοι με γκολ στο 89' και στο 92'  
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS