ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο συναγερμός για βόμβα στο "Μονουμεντάλ" αποδείχτηκε μαθητική φάρσα!

River Plate soccer fans cheer for their team before an Argentine league soccer match with Velez Sarsfield at Monumental River Plate stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday March 13, 2011. The final match of the Copa America 2011 will be played at Monumental River Plate stadium. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
River Plate soccer fans cheer for their team before an Argentine league soccer match with Velez Sarsfield at Monumental River Plate stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday March 13, 2011. The final match of the Copa America 2011 will be played at Monumental River Plate stadium. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Το τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, με τις έρευνές τους ωστόσο να οδηγούν σε μαθητή που έκανε φάρσα.

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας του Μπουένος Άιρες την Τρίτη καθώς από την άλλη άκρη της γραμμής υπήρχε κάποιος που ενημερώνε για τοποθέτηση βόμβας στο "Μονουμεντάλ".

Η συνέχεια; Μέσα σε λίγη ώρα τόσο το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ όσο και οι γύρω χώροι εκκενώθηκαν για την ασφάλεια του κόσμου, με τους πυροτεχνουργούς να σπεύδουν άμεσα στο "Μονουμεντάλ" αλλά να μην βρίσκουν ίχνος εκρηκτικού μηχανισμού.

Όπως μάλιστα αποκάλυψαν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, οι έρευνες που άρχισε η αστυνομία για να εντοπίσει τον ένοχο την οδήγησαν σε μία εντυπωσιακή ανακάλυψη, με τον "δράστη" να αποδεικνύεται πως ήταν ένας μαθητής!

"Ένας νεαρός κάλεσε, είπε πως είχε τοποθετήσει βόμβα στο γήπεδο και αμέσως διέκοψε την επικοινωνία. Ήταν ένας μαθητής που πήγαινε σε σχολείο που ήταν δίπλα στο γήπεδο και το έκανε για να χάσει διαγώνισμα καθώς δεν είχε διαβάσει.

Συμβαίνουν συχνά τέτοια πράγματα", ανέφερε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Αργεντινής, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως αντιμετωπίστηκε με χιούμορ το όλο ατυχές συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ