ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο "κρετίνος" Στραματσόνι και η συγγνώμη για την Μπενεβέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τη Μπενεβέντο, ο Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Διαβάστε τι είπε ο Ιταλός προπονητής.

Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε για την νεοφώτιστη στο Campionato, Μπενεβέντο. Ο προπονητής της Σπάρτα Πράγας μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα corriere.it και δικαιολογήθηκε για την ατάκα του.

"Επέλεξα τη Μπενεβέντο για τη σύγκρισή μου, επειδή δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στη Seria A. Απολογούμαι σε όποιον προσβλήθηκε, αλλά δεν είχα σκοπό να προσβάλλω. Η γιαγιά μου γεννήθηκε στο Cusano Mutri, που βρίσκεται στην περιοχή του Μπενεβέντο. Έχω πολλούς συγγενείς εκεί και δεν είχα πρόθεση να κατηγορήσω την πόλη. Απλώς, εστίασα στο ότι η ομάδα παίζει για πρώτη φορά στη Serie A", σχολίασε ο Στραματσόνι.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ήττα της Σπάρτα Πράγας από τη Βικτόρια Πλζεν, ο Στραματσόνι εξέφρασε τη δυσφορία του για την κριτική των δημοσιογράφων, λέγοντας: "μην είστε υπερβολικοί, δεν είμαστε και η Μπενεβέντο".

Όμως, δεν υπολόγισε τον αντίκτυπο στην Ιταλία, αφού ο Δήμαρχος της πόλης, Κλεμέντε Μαστέλα, έσπευσε να τον αντικρούσει. "Δεν είμαστε ο Στραματσόνι, ξέρετε. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ μίλησε σαν κρετίνος, κάτι που μας αφήνει κατά κάποιο τρόπο με ανοιχτό το στόμα και είναι ειλικρινά απαράδεκτο. Ελπίζω ότι η Ένωση των προπονητών θα παρέμβει και θα ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Μπενεβέντο και την πόλη του Μπενεβέντο", ανέφερε ο Μαστέλα.

* Η Σπάρτα Πράγας βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς σε 10 ματς. Απέχει 15 (!) βαθμούς από την πρώτη, Βικτόρια Πλζεν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ