ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στρακόσα έχασε τη θέση του στην Εθνική Αλβανίας λόγω... μποτιλιαρίσματος!

Lazio goalkeeper Thomas Strakosha reacts after saving on a penalty during a shootout in an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Lazio goalkeeper Thomas Strakosha reacts after saving on a penalty during a shootout in an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάν Πανούτσι είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας και αυτό βρήκε την ευκαιρία να το αποδείξει για μία ακόμα φορά, με τον Τόμας Στρακόσα να πέφτει "θύμα" της αυστηρότητάς του.

Την περασμένη Κυριακή αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πάρμα όμως έσφιξε τα δόντια και κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με τη φανέλα της Λάτσιο, έχοντας στο μυαλό του και την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στόχος δεν ήταν άλλος από το να δηλώσει "παρών" στα πρώτα παιχνίδια της Αλβανίας στα προκριματικά του Euro 2020 με Ανδόρα και Τουρκία, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τελικά λόγω... μποτιλιαρίσματος!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο κίπερ των "λατσιάλι" θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του και ο λόγος είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση με την οποία έμπλεξε στην Ρώμη και που είχε ως αποτέλεσμα να μην φτάσει έγκαιρα στο αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιταλικά ΜΜΕ "παρά το γεγονος ότι διαβεβαίωσε τον Πανούτσι και τα άλλα μέλη του προπονητικού τιμ πως θα έπαιρνε την επόμενη πτήση για τα Τίρανα, ο Στρακόσα ενημερώθηκε την Τρίτη πως δεν χρειαζόταν να κάνει τον κόπο να εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο".

Όλα αυτά μάλιστα ανήμερα των 24ων γενεθλίων του!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ