ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σιμεόνε δείχνει την πλάτη του σε Κλοπ και Γκουαρδιόλα

Atletico Madrid coach Diego Simeone gestures during the Champions League, Group D, soccer match between Leverkusen and Atletico Madrid at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico Madrid coach Diego Simeone gestures during the Champions League, Group D, soccer match between Leverkusen and Atletico Madrid at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ο πιο καλά αμειβόμενος προπονητής για το έτος 2019, όπως αναφέρει το "France Football", αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αντόνιο Κόντε.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ντιέγκο Σιμεόνε πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση της Ατλέτικο στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ, γεγονός που ανέβασε και άλλο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αυτό που θα πρέπει πάντως να επισημανθεί είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός όχι απλά βρίσκεται στη λίστα με τους πιο καλά αμειβόμενους τεχνικούς στον κόσμο αλλά το 2019 τον βρήκε να κοιτάζει όλους τους άλλους συναδέλφους τους από ψηλά, όντας στην κορυφή.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του το γαλλικό περιοδικό "France Football", ο αγαπημένος "Τσόλο" τον οπαδών των ροχιμπλάνκος έβγαλε μέσα στη χρονιά που έφυγε το ποσό των 40.500.000 ευρώ, αφήνοντας πολύ πίσω του τον δεύτερο της λίστας, Αντόνιο Κόντε, με τον προπονητή της Ίντερ να κερδίζει 30.000.000 ευρώ στο ίδιο διάστημα.

Ο Σιμεόνε δείχνει την πλάτη του σε Κλοπ και Γκουαρδιόλα

Από εκεί και πέρα, την πρώτη πεντάδα με τους καλοπληρωμένους τεχνικούς στον πλανήτη την γεμίζουν τρεις προπονητές που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα της Μάντσεστερ Σίτι είναι στην τρίτη θέση της λίστας με 27.000.000 ευρώ, ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ ακολουθεί με 24 εκατομμύρια ενώ πέμπτος σε αυτή την ιδιαίτερη κατάταξη είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο της Τότεναμ που κέρδισε 23.000.000 ευρώ το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα σχεδόν δέκα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της "Ατλέτι", ο Σιμεόνε έχει οδηγήσει το σύλλογο στην κατάκτηση δύο τροπαίων Europa League (2012, 2018) και σε δύο τελικούς Champions League (2014, 2016), ενώ μαζί της έχει πανηγυρίσει τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας (2014) όσο και του Κυπέλλου (2013).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ