ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σακό επιδεικνύει την Rolls Royce που έκανε δώρο στον εαυτό του

Crystal Palace's Mamadou Sakho, left, and Manchester City's Gabriel Jesus run for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Μαμαντού Σακό, Κρίσταλ Πάλας (AP IMAGES) AP IMAGES/AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μαμαντού Σακό της Κρίσταλ Πάλας αγόρασε μια Rolls Royce επειδή έγινε 29 ετών και φρόντισε να παρουσιάσει σε όλους το δώρο που έκανε στον εαυτό του.

Ο Μαμαντού Σακό της Κρίσταλ Πάλας είναι αρκετά εκκεντρικός αναφορικά με το στυλ του αρέσκεται στο να επιδεικνύει αρκετές φορές τον εαυτό του. Κάτι ανάλογο έκανε στην διάρκεια της εβδομάδας όταν και συμπλήρωσε το 29ο έτος της ηλικίας του και ήθελε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του. Όχι ότι και ότι όμως αλλά μια Rolls Royce που κοστίζει περισσότερο από 300.000 ευρώ.

Ο Σακό μάλιστα φρόντισε να δείξει σε όλο τον κόσμο τι δώρο έκανε στον εαυτό του αλλά και πως κατέληξε αυτό στα χέρια του. Ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram που δείχνει τον ίδιο να πηγαίνει στην Rolls Royce να τα λέει με τους ιθύνοντες της εταιρείας, εν συνεχεία να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του και τη μικρή του κόρη να του πετάει τα κλειδιά του αμαξιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ