ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρούνεϊ βάζει γκολάρες, αλλά η φανέλα του δεν... πουλάει

D.C. United forward Wayne Rooney celebrates his first MLS goal during the first half of a soccer match against the Colorado Rapids in Washington, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Susan Walsh)
D.C. United forward Wayne Rooney celebrates his first MLS goal during the first half of a soccer match against the Colorado Rapids in Washington, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Susan Walsh) AP PHOTO/SUSAN WALSH

Ο Ρούνεϊ τα πάει εξαιρετικά στο MLS, σκοράρει πανέμορφα γκολ με την DC United, ωστόσο είναι ο τέταρτος πιο πετυχημένος παίκτης σε πωλήσεις εμφανίσεων. Στην κορυφή ξέρουμε ποιος βρίσκεται οι άλλοι δύο όμως ποιο είναι;

Κι όμως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν είναι το νούμερο δύο σε πωλήσεις εμφανίσεων στις ΗΠΑ, πίσω από τον "βασιλιά" Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ρίξουν τον Άγγλο σταρ στην τέταρτη θέση, ενώ έβδομος είναι ο Νταβίντ Βίγια.

Ο δεύτερος πιο δημοφιλής -ας τον χαρακτηρίσουμε έτσι- είναι ο Κάρλος Βέλα (πρώην της Άρσεναλ με 3 χρόνια ποδοσφαίρου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού), ενώ τρίτος είναι ο Ζόζεφ Μαρτίνες της Ατλάντα Γιουνάιτεντ!

Ο 25χρονος Βενεζουελάνος δεν είναι τυχαία πάνω από τον πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλία. Την περσινή σεζόν είχε βρει δίχτυα 30 φορές σε 33 αγώνες, ενώ το σύνολο των τερμάτων του στις ΗΠΑ είναι 50 γκολ σε 55 συμμετοχές. Δεν τα λες και λίγα τα "παστέλια".

Βέβαια, ο Ρούνεϊ αν συνεχίσει να παίζει όπως τώρα και σκοράρει καταπληκτικά γκολ, όπως αυτό απέναντι στην Τορόντο, τότε σύντομα θα τον δούμε να ανεβαίνει στη σχετική λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ