ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος για την 120η και τελευταία εμφάνιση με τα "τρία λιοντάρια"

Ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος για την 120η και τελευταία εμφάνιση με τα "τρία λιοντάρια"
Μπέιλ-Ρούνεϊ-Ουαλία-Αγγλία © SPORTIMAGE/PA IMAGES

Την 120η συμμετοχή του και τελευταία με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας θα πραγματοποιήσει ο Γουέιν Ρούνεϊ, στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Πέμπτη (15/11) στο Γουέμπλεϊ.

Την 120η συμμετοχή του και τελευταία με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας θα πραγματοποιήσει ο Γουέιν Ρούνεϊ, στη φιλική αναμέτρηση των "τριών λιονταριών" απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Πέμπτη (15/11) στο Γουέμπλεϊ. Η αγγλική ομοσπονδία θα τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον πρώην αρχηγό, πρώτο σκόρερ και παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι Άγγλοι φίλαθλοι θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δουν τον 33χρονο επιθετικό να φορά ξανά το εθνόσημο στο στήθος, ως μέλος της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο Ρούνεϊ είχε αποσυρθεί επισήμως από την εθνική Αγγλίας τον Αύγουστο του 2017, ενώ μέσα στο 2018 υπέγραψε στην αμερικανική DC Γιουνάιτεντ.

Τα έσοδα του φιλικής αναμέτρησηςθα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο "ίδρυμα Γουέιν Ρούνεϊ".

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα η απόφαση της ομοσπονδίας η διοργάνωση αυτού του αγώνα. Πάντα αγαπούσα την εθνική ομάδα και θα είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα να φορέσω ξανά τη φανέλα της εθνικής, έστω για τελευταία φορά, και μάλιστα σ' ένα ματς στο Γουέμπλεϊ.

Ανυπομονώ να δω ξανά τους πρώην συμπαίκτες μου και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την αγάπη του", δήλωσε σχετικά ο Αγγλος σταρ, ο οποίος σε 119 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας είχε σημειώσει 53 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ