ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει απ' τη Ρεάλ"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after Tottenham scored their third goal during the soccer Champions League group H match between Tottenham and Real Madrid in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after Tottenham scored their third goal during the soccer Champions League group H match between Tottenham and Real Madrid in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Έντου Αγκίρε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέρριψε πρόταση νέου συμβολαίου και μάλιστα ζήτησε από τον πρόεδρο της Ρεάλ να φύγει το καλοκαίρι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Ισπανού δημοσιογράφου, Έντου Αγκίρε.

Ο δημοσιογράφος που εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό, "El Chiringuito", υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος απέρριψε πρόταση της διοίκησης για νέο συμβόλαιο και μάλιστα ζήτησε από τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, να τον πουλήσει το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του CR7 ολοκληρώνεται το 2021, αλλά δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, καθώς νιώθει πως δεν τον σέβονται πλέον, πως δεν τον εκτιμούν όσο θα έπρεπε. Μάλιστα, η πρόταση για νέο συμβόλαιο τον έκανε να πιστέψει ακόμη πιο έντονα πως δεν τον εκτιμούν (μάλλον δεν τον ικανοποίησε η πρόταση).

Θυμίζουμε πως πέρσι οι φήμες έλεγαν πως επίσης ήθελε να φύγει, έπειτα από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, αλλά τελικά τον έπεισαν να παραμείνει.

Τώρα όμως το πήρε απόφαση και ζήτησε από τον Πέρεθ να τον πουλήσει το καλοκαίρι για μία λογική τιμή. Υπάρχουν φήμες πως ο Πέρεθ απέρριψε την περίπτωση αυτή, κάτι που έκανε τον Ρονάλντο να θυμώσει ακόμη περισσότερο, αλλά υπάρχουν και φήμες που θέλουν τον Πέρεθ να έχει συμφωνήσει να τον παραχωρήσει.

Πολλοί υποστηρίζουν πως έχει στόχο να τον αντικαταστήσει με τον Νεϊμάρ, καθώς έχει προβλήματα στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Βραζιλιάνος, ενώ μεγάλος στόχος είναι και ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ για την κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ