ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρομπέρτο Κάρλος "φαρμάκωσε" τον Νεϊμάρ

Former Brazil national soccer team player Roberto Carlos holds a ball as he attends a group photo session pitchside as a guest of FIFA Presidential Candidate Gianni Infantino after unveiling his 90 day plan that he will implement if he is elected FIFA President, at Wembley Stadium in London, Monday, Feb. 1, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Former Brazil national soccer team player Roberto Carlos holds a ball as he attends a group photo session pitchside as a guest of FIFA Presidential Candidate Gianni Infantino after unveiling his 90 day plan that he will implement if he is elected FIFA President, at Wembley Stadium in London, Monday, Feb. 1, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ρομπέρτο Κάρλος σχολίασε ως σωστή την απόφαση του Νεϊμάρ να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν κόβοντας παράλληλα του συμπατριώτη του.

Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας και να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ρομπέρτο Κάρλος κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την απόφαση του συμπατριώτη του.

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι η απόφαση του συμπατριώτη του να φύγει από την Μπαρτσελόνα ήταν σωστή, όμως φρόντισε παράλληλα να τον βάλει στη θέση του.

"Ήταν σωστή η μεταγραφή του στην Παρί. Για να γίνεις ο κορυφαίος θα πρέπει να φύγεις από την Μπαρτσελόνα του Μέσι. Όσο όμως οι Μέσι και Ρονάλντο βρίσκονται σε φόρμα θα πρέπει να συμβιβαστεί με την τρίτη θέση" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Κάρλος στο "France Football".

Στη συνέχεια φρόντισε να ρίξει και την μπηχτή του για τον τρόπο ζωής του σούπερ σταρ της Παρί: "Ένας τραυματισμός είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς. Στη Βραζιλία πιστεύουμε στο Θεό και πιστεύουμε ότι τέτοια ατυχήματα δεν γίνονται τυχαία. Από εδώ και πέρα πρέπει ο Νεϊμάρ να συγκεντρωθεί περισσότερο στη δουλειά του και να φροντίζει τον εαυτό του".

Αν μη τι άλλο ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν χαρίστηκε στον Νεϊμάρ.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ