ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός κινδύνου ο προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου που υπέστη έμφραγμα

Εκτός κινδύνου ο προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου που υπέστη έμφραγμα

O προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Έουγκεν Νεαγκόε κατέρρευσε στον πάγκο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κραϊόβα για το πρωτάθλημα Ρουμανίας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. (VIDEO)

Πάγωσαν όλοι στη "National Arena" στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Ντιναμό Βουκουρεστίου και της Κραϊόβα για το πρωτάθλημα Ρουμανίας, καθώς ο προπονητής της γηπεδούχου, Έουγκεν Νεαγκόε κατέρρευσε στον πάγκο και χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ρουμανικά ΜΜΕ, o 51χρονος προπονητής έχει υποστεί καρδιακή προσβολή. Οι εικόνες των παικτών της Ντιναμό να πιάνουν το κεφάλι τους προκαλούν σοκ και αποτυπώνουν την μεγάλη αγωνία που υπήρχε για την κατάσταση της υγείας του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι ρεπόρτερ που βρίσκονται στο γήπεδο υποστηρίζουν πως ο Νεαγκόε άνοιξε τα μάτια του, δείχνοντας να έχει επαφή με το περιβάλλον, λίγο πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ένας δημοσιογράφος του "Digi Sport", μίλησε με έναν εκ των γιατρών της ομάδας, ο οποίος τον ενημέρωσε πως η ζωή του Νεαγκόε δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα ρουμανικά ΜΜΕ μετέδωσαν λίγο αργότερα πως ο Νεαγκόε ανέκτησε τις αισθήσεις του και είχε επικοινωνία με τους γιατρούς, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο Ρουμάνος προπονητής ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος πριν από την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να καπνίσει τρία(!) πακέτα τσιγάρα και να πιει τέσσερις(!) καφέδες. Αυτός ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που έχασε τις αισθήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί είχε αγωνιστεί για μία σεζόν (1997/98) στην Ελλάδα με τα χρώματα της Βέροιας, ενώ είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ατρομήτου πριν λίγους μήνες προκειμένου να διαδεχθεί τον Νταμίρ Κάναντι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τελικά, ανέλαβε την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Άρη Λεμεσού, Νέας Σαλαμίνας, Πόλι Ιάσι και Σέπσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ