ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πρίγιοβιτς ξανά Θεσσαλονίκη για τη Ferrari και το σπίτι στο Πανόραμα

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr καταγράφει τη μονοήμερη επιστροφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη, τις... υποχρεώσεις που διευθέτησε στην πόλη ενώ μεταφέρει και τις πρώτες του εντυπώσεις από τη ζωή στην Τζέντα.

Από τις 10 Ιανουαρίου ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έγινε "Σαουδάραβας" παίρνοντας μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ. Η ομάδα της Τζέντα έδωσε 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρα για την αγορά του, και απέκτησε τον Σέρβο επιθετικό, στον οποίο πρόσφερε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Πίσω του ο διεθνής στράικερ άφησε φίλους, γνωστούς και ασφαλώς όλους όσοι ανήκουν στον Δικέφαλο του Βορρά. Έχοντας περάσει μια διετία στη Θεσσαλονίκη, έγινε "ήρωας" για τους οπαδούς με τα 55 γκολ σε 86 συμμετοχές. Βέβαια κάποιοι στεναχωρήθηκαν/πικράθηκαν και το εξέφρασαν στα social media επειδή τους εγκατέλειψε μεσούσης μιας σεζόν που η ομάδα έδινε τον υπέρ πάντων αγώνα για τίτλο μετά από 34 χρόνια αλλά μάλλον έχει ήδη ξεχαστεί αφού το κενό του (αναπάντεχα) αναπληρώθηκε άμεσα

Για πρώτη φορά μετά τις 10 Ιανουαρίου, λοιπόν, ο "Πριγιογκόλ" εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, έστω για μια μέρα.

Ο 28χρονος βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στην πόλη κυρίως για να δει φίλους, αλλά και για να τακτοποιήσει μια - δυο δουλειές. Αρχικά, να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι που εξακολουθεί να νοικιάζει στο Πανόραμα (είχε υπογράψει μέχρι τον Ιούλιο). Και, δεύτερον, θέλησε να πάρει τη Ferrari που είχε αγοράσει πρόσφατα και να τη μεταφέρει στην πατρίδα του, στο Βελιγράδι, καθώς όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στην Τζέντα, την είχε αφήσει στη Θεσσαλονίκη.

Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για ένα από τα τελευταία μοντέλα της Ferrari, μαύρου χρώματος, το οποίο απέκτησε όταν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο διάστημα είχε αγοράσει μία ακόμη για τον αδελφό του. Ο Πρίγιοβιτς επέστρεψε με το πολυτελές αυτοκίνητό του στη Σερβία και ενσωματώθηκε στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας. Υπήρχε μάλιστα το ενδεχόμενο να επισκεφθεί τους πρώην συμπαίκτες του κατά την παρουσία στη Θεσσαλονίκη, αλλά η πληροφορία δεν κατέστη εφικτό να διασταυρωθεί...

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΤΑ

Η αλήθεια είναι πως αν ο Πρίγιοβιτς δεν δεχόταν αυτά τα απίστευτα χρήματα από την Αλ Ιτιχάντ, δεν θα δεχόταν να παίξει σε πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Σαουδικής Αραβίας. Δεν αφήνεις εύκολα μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη και ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για να ζήσεις στην Τζέντα. Ο Σέρβος ύστερα από μερικούς μήνες στη νέα χώρα που μένει και... εργάζεται, παραδέχεται πως πρόκειται για μια διαφορετική κατάσταση σε σχέση με ό,τι βίωνε νωρίτερα.

Η σύζυγός του Μαρίνα, δεν βρίσκεται συνεχώς στην Τζέντα, καθώς οι περιορισμοί είναι πολλοί για το γυναικείο φύλο. Πηγαίνει, κάθεται για 2-3 εβδομάδες και επιστρέφει στο Βελιγράδι. Όσο για το πώς βλέπει ο Πρίγιοβιτς το πρωτάθλημα και την ομάδα στην οποία αγωνίζεται; Υποστηρίζει πως είναι τόσο μεγάλο μέγεθος η Αλ Ιτιχάντ, που η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί.

Τον χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχει πολύς κόσμος στα γήπεδα, αλλά και διότι πρόσφατα ο ίδιος σημείωσε τα πρώτα του γκολ και αρχίζει να παίρνει τα πάνω του. Ο τέως φορ του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει συνολικά επτά συμμετοχές στην Αλ Ιτιχάντ, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ