ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πράτο πρέπει να πετάξει την Μπόκα από πάνω του

Argentina's Lucas Pratto celebrates after scoring against Colombia during a 2018 World Cup qualifying soccer match in San Juan, Argentina, Tuesday, Nov. 15, 2016. Argentina won the match 3-0. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lucas Pratto celebrates after scoring against Colombia during a 2018 World Cup qualifying soccer match in San Juan, Argentina, Tuesday, Nov. 15, 2016. Argentina won the match 3-0. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Λούκας Πράτο αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ, όμως έχει περάσει απ' την ακαδημία της Μπόκα Τζούνιορς και οι οπαδοί απαιτούν να κάνει αλλαγές στα social media!

Στη Ρίβερ Πλέιτ έχουν αποφασίσει να κατακτήσουν και πάλι το Copa Libertadores, έτσι ήδη έχουν κάνει δύο πολύ... δυνατές κινήσεις ενίσχυσης.

Έκαναν μάλιστα ρεκόρ, καθώς έδωσαν 10.900.000 ευρώ για να αποκτήσουν απ' τη Σάο Πάουλο τον στράικερ της εθνικής Αργεντινής, Λούκας Πράτο.

Για να καταλάβετε το μέγεθος, η πιο ακριβή μεταγραφή των "Millonarios" μέχρι τώρα ήταν αυτή του Τεόφιλο Γκουτιέρες το 2013 με 4.800.000 ευρώ.

Όσον αφορά στη δεύτερη μεταγραφή αυτού του Ιανουαρίου, η Ρίβερ έχει αποκτήσει απ' την Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) τον 31άχρονο Αργεντινό τερματοφύλακα, Φράνκο Αρμάνι. Έδωσαν για αυτόν 3.150.000 ευρώ και αποτελεί την 8η πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου.

Οι αντιδράσεις για τον Πράτο

Ο Λούκας Πράτο είναι σπουδαίος παίκτης και μάλιστα έχει παίξει βασικός σε αρκετά απ' τα κρίσιμα ματς της εθνικής Αργεντινής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Νάτσο Σκόκο στην επίθεση, αλλά υπάρχει ένα κακό. Δεν αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά έχει περάσει από αυτές και μάλιστα ο "εχθρός" θα πάρει μερικές χιλιάδες ευρώ απ' τη μεταγραφή, καθώς ο κανονισμός της FIFA αναφέρει πως πρέπει να πληρώνονται με ένα μικρό ποσοστό και οι ομάδες που είχαν τον παίκτη από το 12ο μέχρι το 23ο έτος της ηλικίας τους.

Στην Αργεντινή έχει μεγαλουργήσει με τη φανέλα της Βέλες Σάρσφιλντ, έχοντας το Νο12, το οποίο χρησιμοποιεί και στα social media, στο twitter και στο instagram δηλαδή.

Το 12 όμως είναι ο αριθμός των οπαδών της Μπόκα, ως ο 12ος παίκτης και οι οπαδοί της Ρίβερ δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Έγινε λοιπόν εκστρατεία μέσω διαδικτύου για να αφαιρέσει ο Πράτο το 12 από τους λογαριασμούς του και ήδη το έχει κάνει στο twitter, όχι ακόμη όμως στο instagram...

Ο Πράτο πρέπει να πετάξει την Μπόκα από πάνω του
Ο Πράτο πρέπει να πετάξει την Μπόκα από πάνω του

AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ