ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πουλίδο απαιτεί να γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο Μεξικό

Ο Πουλίδο απαιτεί να γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο Μεξικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, απαιτεί να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο Μεξικό προκειμένου να μείνει στην Τσίβας Γκουαδαλαχάρα.

Ο Άλαν Πουλίδο της Τσίβας Γκουαδαλαχάρα σημείωσε 12 γκολ στην κανονική διάρκεια του μεξικανικού πρωταθλήματος (Apertura) και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, μαζί με τον Μάουρο Ντάνειλ Κιρόγα της Necaxa. Η ομάδα του πρώην στράικερ του Ολυμπιακού απέτυχε να μπει στην τελική φάση, αλλά ο ίδιος με... πάτημα τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει θέσει βέτο στη διοίκηση. Για να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Τσίβας, φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει ο συμπαίκτης του Ορίμπε Περάλτα.

Ο τελευταίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Τσίβας και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο Μεξικό. Σύμφωνα με την παρασκηνιακή στήλη Sniper της εφημερίδας Record, ο 28χρονος επιθυμεί λοιπόν μεγαλύτερο συμβόλαιο για να συνεχίσει να σκοράρει με την ομάδα της Γκουαδαλαχάρα. Ο Ορίμπε Περάλτα αμείβεται με 2 εκατ. δολάρια το χρόνο και ο πρώην "ερυθρόλευκος" περιμένει να δει αν η επιθυμία του γίνει πράξη ή όχι. Πρόσφατα έγινε γνωστό στο Μεξικό ότι η San José Earthquakes του MLS θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Πουλίδο πήγε στην Τσίβας το 2016, προερχόμενος από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου εκτός από τον Ολυμπιακό έπαιξε και στον Λεβαδειακό. Με τους Βοιωτούς το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 έκανε έξι συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ. Το 2015-2016 με τον Ολυμπιακό έκανε 16 εμφανίσεις και βρήκε έξι φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Το θέμα της μεταγραφής του στους Πειραιώτες, μάλιστα, είχε περάσει από... χίλια κύματα. Εντέλει πρωτοήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Λεβαδειακού και στους "ερυθρόλευκους" πήγε το καλοκαίρι του 2015.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ