ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πουγιόλ πήρε τηλέφωνο τον Ροναλντίνιο στη φυλακή

Barcelona player Ronaldinho, left, celebrates his goal with his teammate Carles Puyol against Celta Vigo during his Spanish league soccer match at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 28, 2007. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona player Ronaldinho, left, celebrates his goal with his teammate Carles Puyol against Celta Vigo during his Spanish league soccer match at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 28, 2007. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Κάρλες Πουγιόλ κάλεσε τηλεφωνικά τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ροναλντίνιο, ο οποίος είναι από τους προνομιούχους κρατούμενους Παραγουάης καθώς έχει μαζί του κινητό στη φυλακή

Ο Ροναλντίνιο διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του καθώς παραμένει φυλακισμένος στην Παραγουάη.

Φίλοι και συμπαίκτες ο ένας μετά τον άλλο βγαίνουν και μιλούν δημόσια για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος από τη λάμψη του παρελθόντος, βιώνει τώρα έναν Γολγοθά.

Λίγοι έχουν όμως κάνει την κίνηση να συνομιλήσουν με τον "Ρόνι", ο οποίος είναι από προνομιούχους κρατούμενους των φυλακών της Παραγουάης καθώς έχει μαζί του κινητό.

Το έκανε ο πρώην συμπαίκτης και αρχηγός του στην Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ. Ο Καταλανός τον κάλεσε τηλεφωνικά και επιχείρησε να τον στηρίξει ψυχολογικά σε αυτή τη δοκιμασία που περνά σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, Mundo.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ