ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πούτιν... προειδοποιεί την εθνική ομάδα της Ρωσίας

Ο Πούτιν... προειδοποιεί την εθνική ομάδα της Ρωσίας

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν άσκησε κριτική στην εθνική ποδοσφαίρου της Ρωσίας και έριξε προειδοποιητικές βολές για την συνέχεια, περιμένοντας καλύτερα αποτελέσματα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το Confederations Cup ξεκινά στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να περιμένει να δει μια ανταγωνιστική εθνική ομάδα, σαφώς καλύτερη απ' αυτή που παρουσιάζεται τους τελευταίους μήνες. Βλέπετε, ο Ρώσος πρόεδρος έχει άποψη και για το ποδόσφαιρο και την εκφράζει ανοιχτά, περιμένοντας... πράξεις!

"Οι υποστηρικτές που λατρεύουν τη Ρωσία, περιμένουν καλύτερα αποτελέσματα από την εθνική ομάδα", τόνισε ο Πούτιν, γνωρίζοντας προφανώς ότι η Ρωσία μετράει μόλις τρεις νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια της. Απέναντι στη Νέα Ζηλανδία θέλει να δει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο να καταφέρει να μπει με το... δεξί στην διοργάνωση.

Οι προειδοποιήσεις συνεχίστηκαν με εύσχημο τρόπο, αναφέροντας πως "όλοι ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα είναι αφοσιωμένοι στην εθνική και στην χώρα, θα παίξουν σαν πραγματικοί πολεμιστές και αληθινοί αθλητές, τουλάχιστον να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους με το μαχητικό τους πνεύμα, την αυτοθυσία τους και την θέλησή τους για νίκη".

Πάντως, τόνισε πως στα τελευταία παιχνίδια η εθνική παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική, με τους Ρώσους να προέρχονται από το 3-0 με την Ουγγαρία και το 1-1 με τη Χιλή. Και τα δυο αυτά ματς έγιναν εντός έδρας και ο Πούτιν περιμένει ανάλογη συνέχεια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ