ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ποτσετίνο έβγαλε το καπέλο σε Μέσι και Βαλβέρδε

FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Φαβορί την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του φετινού Champions League έχρισε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον τεχνικό της Τότεναμ να κάνει ειδική μνεία στους Λιονέλ Μέσι και Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει τις βάσεις για την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος αποκτώντας διαφορά 10 πόντων από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά το 4-1 επί της Μπέτις και χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα το τελευταίο 24ωρο είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Για το χατ-τρικ που σημείωσε στην Ανδαλουσία, για τα νέα ρεκόρ που πέτυχε, για το αυθόρμητο χειροκρότημα που απέσπασε από τους οπαδούς της Μπέτις στο γήπεδο, μέχρι και για το γεγονός πως ανάγκασε συμπαίκτες και αντιπάλους να πιάσουν το κεφάλι τους βλέποντάς τον να σκοράρει με αριστουργηματική λόμπα λίγο πριν το φινάλε.

Τα απίστευτα πράγματα που κάνει στο χορτάρι ο Μέσι το τελευταίο διάστημα έκαναν μάλιστα τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να υποκλιθεί δημόσια στην κλάση του και να παραδεχτεί πως η "Μπάρσα" είναι το Νο 1 φαβορί για να κάνει δικό της το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στον τελικό της Μαδρίτης.

"Η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετικούς παίκτες και μία ιδιοφυία. Είναι διαφορετικός, κάνει πράγματα που ουδείς περιμένει και συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Το εκπληκτικό με τον Μέσι είναι η διάρκεια και η συνέπειά του. Το κάνει σε κάθε ματς, κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες, στα 11 με 12 τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα.

Tottenham manager Mauricio Pochettino smiles prior the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham manager Mauricio Pochettino smiles prior the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Είμαι τυχερός που τον έχω δει, υποφέροντας ως αντίπαλος την ίδια ώρα, είναι κρίμα που δεν μπορώ να έχω έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μου", τόνισε με σημερινές δηλώσεις του ο Ποτσετίνο, αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον ομόλογό του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Ο Βαλβέρδε κάνει σπουδαία δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για το τρόπαιο του Champions League, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους να είναι οι άλλες δύο ισχυρές υποψήφιες. Οι Καταλανοί είναι ένα βήμα μπροστά πάντως.

Θα υπέγραφα και με τα δύο μου χέρια για να έπαιζα μαζί τους στον τελικό του Champions League".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ