ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πόνσε για αντί-Ζε Λουίς στην Σπαρτάκ Μόσχας με 8 εκατ. ευρώ

Ο Πόνσε για αντί-Ζε Λουίς στην Σπαρτάκ Μόσχας με 8 εκατ. ευρώ

Αργεντίνικο δημοσίευμα παρουσιάζει σχεδόν κλεισμένη τη μετακίνηση του Έσε Πόνσε από την Ρόμα στην Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Ρώσοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πουλήσουν τον Ζε Λουίς στην Πόρτο με 15 εκατ. ευρώ.

Ο Έσε Πόνσε στην ανακοίνωση της ΑΕΚ ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια, δήλωσε πως αποχωρεί από την Ένωση, παρότι εκείνη ήθελε να πληρώσει την οψιόν αγοράς στην Ρόμα, επειδή επιθυμία του είναι να παίξει σ' ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εάν ευσταθούν αυτά που γράφουν οι συμπατριώτες δημοσιογράφοι του "τανκ", τότε το πρωτάθλημα που θα καταλήξει ν' αγωνίζεται ο επιθετικός των 21 γκολ εφέτος θα είναι το ρωσικό! Η Σπαρτάκ Μόσχας φέρεται έτοιμη να διαθέσει 8.000.000 ευρώ στη Ρόμα για ν' αποκτήσει τα δικαιώματα του Πόνσε (έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους για μία ακόμη σεζόν).

Το σενάριο αυτό, πάντως, περιέχει μίνι "διαπλοκή" αφού ο ένας εκ των δύο βασικών φορ της μοσχοβίτικης ομάδας είναι για να φεύγει. Πρόκειται για τον Ζε Λουίς (ο άλλος είναι ο Λουίζ Αντριάνο), από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος παρουσιάζεται να έχει συμφωνήσει με την Πόρτο, αλλά η μεταγραφή του δεν έχει τελειώσει ακόμα διότι η Σπαρτάκ θέλει 15.000.000 ευρώ για να τον πουλήσει ενώ οι "δράκοι" προσφέρουν 8.000.000 ευρώ μέχρι στιγμής.

Ο Ζε Λουίς τη σεζόν που πέρασε σημείωσε 36 συμμετοχές με 14 γκολ και 4 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Όλεγκ Κόνοφ εκπνέει το 2021.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ