ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πιο γενναίος οπαδός της Παρτίζαν θα βλέπει την αγαπημένη του ομάδα από τον ουρανό

Ο πιο γενναίος οπαδός της Παρτίζαν θα βλέπει την αγαπημένη του ομάδα από τον ουρανό

Ο πιτσιρικάς Ντούσαν Τοντόροβιτς, αυτός που κατάφερε να κάνει στην άκρη την έχθρα της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει να συγκινεί κι ας έχει φύγει από τη ζωή (VIDEO).

Η ιστορία του Ντούσαν Τοντόροβιτς, του τετράχρονου πιτσιρικά που νικήθηκε από τον καρκίνο συνεχίζει να συγκινεί στη γειτονική Σερβία.

Ο μικρός οπαδός της Παρτίζαν έγινε ο λόγος που οι οπαδοί της αγαπημένης του ομάδας κήρυξαν ανακωχή με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, ώστε να καταφέρουν όλοι μαζί να συγκεντρώσουν χρήματα για τη θεραπεία του.

Μέχρι και ο Μάτιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκινήθηκε από την ιστορία, τόσο που προσέφερε 70.000 ευρώ για να... τρέξει γρηγορότερα η διαδικασία νοσηλείας του Τοντόροβιτς στην Βαρκελώνη. Πράγματι, τα χρήματα μαζεύτηκαν, ο τετράχρονος ταξίδεψε στην Ισπανία, αλλά δεν βγήκε νικητής από τη μάχη με την αρρώστια του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να αποχαιρετήσει τον μικρό, την ίδια ώρα που ακουγόταν ο ύμνος της Παρτίζαν και ταυτόχρονα στον ουρανό πετούσαν μπαλόνια στα χρώματα της σερβικής ομάδας.

Συντετριμμένος από το χαμό του Ντούσαν ήταν ο άσος της Παρτίζαν, Νεμάνια Μίλετιτς. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που ο Τοντόροβιτς ζήτησε να δει στο νοσοκομείο λέγοντας πως είναι ο αγαπημένος του.

Ο 27χρονος στόπερ, μάλιστα, στις 30 Σεπτεμβρίου είχε σκοράρει κόντρα στην Ραντνίτσκι, αφιερώνοντας το γκολ του στον αδικοχαμένο οπαδό. Τη συγκεκριμένη στιγμή έκαναν VIDEO οι "Γκρόμπαρι" και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ