ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Οζίλ "κάθεται" στις 400.000 ευρώ την εβδομάδα και δηλώνει: "Δεν φεύγω"

Arsenal midfielder Mesut Ozil stands on the field during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Tuesday, July 23, 2019, in Landover, Md. (AP Photo/Nick Wass)
Arsenal midfielder Mesut Ozil stands on the field during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Tuesday, July 23, 2019, in Landover, Md. (AP Photo/Nick Wass) AP

Ο Μεσούτ Οζίλ παραχώρησε συνέντευξη και ξεκαθάρισε ότι δεν θα φύγει από την Άρσεναλ γιατί έχει συμβόλαιο έως το 2021. Ο Έμερι δεν τον υπολογίζει και οι Κανονιέρηδες τον πληρώνουν 400.000 ευρώ την εβδομάδα.

Συνέντευξη στο Atheltic.com έδωσε ο Μεσούτ Οζίλ και σε απόσπασμα αυτής μίλησε για το μέλλον του στην Άρσεναλ. Μπορεί για όλο τον κόσμο ο Γερμανός να θεωρείται ξένο σώμα για τους Κανονιέρηδες, αλλά για τον ίδιο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πρώην σταρ της Ρεάλ, μάλιστα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους Λονδρέζους και τον προπονητή.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα φύγει από την Άρσεναλ, ο Οζίλ απάντησε ορθά κοφτά: " Οχι. Έχω συμβόλαιο έως το 2021 και θα μείνει εδώ μέχρι τότε". Από εκεί και πέρα, ο Οζίλ είπε: " Οταν υπέγραψα τη νέα συμφωνία το σκέφτηκα προσεκτικά και είπα ότι ήταν μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.

Δεν ήθελα να μείνω για ένα ή δύο χρόνια. Ήθελα να αφοσιωθώ στην Άρσεναλ και το κλαμπ επιθυμούσε το ίδιο. Θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές, όπως οι τωρινές, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τρέξω να φύγω και δεν θα το κάνω. Θα είμαι εδώ, τουλάχιστον έως το 2021".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Οζίλ έβγαλε και παράπονο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πέραν της δήλωσης για παραμονή. Αυτή την πικρία την έκανε βασικό τίτλο το Athletic, γράφοντας στην αρχή της συνέντευξης: " Εάν δεν τα πάμε καλά στα μεγάλα ματς, πάντα φταίω εγώ. Αλλά δεν φεύγω από την Άρσεναλ".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Οζίλ διατηρεί ένα από τα ακριβότερα deal στην Premier League, αφού αμείβεται εβδομαδιαίως με 400.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός μετράει φέτος μόλις δύο συμμετοχές των 71 λεπτών έκαστη. Μία στο πρωτάθλημα και μία στο League Cup.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ