ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο οργισμένος Σνάιντερ κουνάει το χέρι και απειλεί: "Αυτό ήταν το τελευταίο μου ματς στο Κατάρ..."

FILE - In this Saturday June 5, 2010 file photo Wesley Sneijder of The Netherlands celebrates scoring during the friendly soccer match Netherlands versus Hungary at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands. Midfielder Wesley Sneijder is retiring from international football after 15 years and a record 133 appearances for the Netherlands. The Dutch football association announced the retirement Sunday after new coach Ronald Koeman visited 33-year-old Sneijder in Qatar, where he plays for Al Gharafa. (AP Photo/Peter Dejong)
FILE - In this Saturday June 5, 2010 file photo Wesley Sneijder of The Netherlands celebrates scoring during the friendly soccer match Netherlands versus Hungary at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands. Midfielder Wesley Sneijder is retiring from international football after 15 years and a record 133 appearances for the Netherlands. The Dutch football association announced the retirement Sunday after new coach Ronald Koeman visited 33-year-old Sneijder in Qatar, where he plays for Al Gharafa. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Γουέσλι Σνάιντερ μετακόμισε στο Κατάρ στις αρχές του 2018 για το λογαριασμό της Αλ Γκαράφα, όμως δεν αποκλείεται να μετράει... ημέρες εκεί εξαιτίας μίας διαιτητικής απόφασης (VIDEO).

Ο Γουέσλι Σνάιντερ φόρεσε τη φανέλα του Άγιαξ, της Ρεάλ, της Ίντερ, της Γαλατάσαραϊ και της Νις μέσα σε μία περίοδο 15 ετών και από τον Ιανουάριο του 2018 πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, με τη φανέλα της Αλ Γκαράφα.

Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του είναι άκρως ικανοποιητικά αν αναλογιστεί κανείς πως μετράει 7 γκολ σε 9 συμμετοχές, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει άμεσα την ομάδα του.

Δεν το έγραψε κάποια εφημερίδα ή ιστοσελίδα αλλά το εκστόμισε ο ίδιος ο 34χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποιός δεν μπορούσε με τίποτα να "χωνέψει" την αποβολή που δέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Κατάρ SC.

Ο Σνάιντερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με εύστοχο πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και έγραψε το τελικό 2-0 στο 83, με τον διαιτητή να του δείχνει ωστόσο απευθείας κόκκινη κάρτα στο 91' και να τον κάνει να "βγει από τα ρούχα του".

"Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι που δίνω στο Κατάρ", φώναζε ωρυόμενος ο Σνάιντερ την ώρα που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, με τα λόγια αυτά να κάνουν γρήγορα το γύρο του κόσμου και τον Ολλανδό να σπεύδει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο Twitter.

"Καθώς έπαιρνα μέρος σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αντέδρασε πάνω στην ένταση της στιγμής σε μία κόκκινη κάρτα που δεν άξιζα. Για να προλάβω πάντως λανθασμένη μιντιακή φημολογία: Απολαμβάνω να ζω και να παίζω ποδόσφαιρο στο Κατάρ".

Λέτε να ήταν όντως λόγια του... αέρα ή μήπως θα δούμε σύντομα τον Σνάιντερ σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα; Μην ξεχνάτε άλλωστε πως είχε αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκά κλαμπ πριν κάνει την έκπληξη και πάει στο Κατάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ