ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο οπαδός που έχει επισκεφτεί 536 στάδια διάλεξε το αγαπημένο του και... έγραψε βιβλίο!

Ο οπαδός που έχει επισκεφτεί 536 στάδια διάλεξε το αγαπημένο του και... έγραψε βιβλίο!

Ο Φεντερίκο Ρότσιο αυτοαποκαλείται "κυνηγός των σταδίων" και όχι άδικα αφού έχει βρεθεί μέχρι στγμής σε 536 γήπεδα του κόσμου! Ήρθε λοιπόν η ώρα να μαρτυρήσει το αγαπημένο του...

Πόσοι θα ήθελαν να κάνουν τη ζωή του κυρίου για τον οποιό θα διαβάσεστε στις παρακάτω αράδες και να έχουν μαζέψει ανάλογες "δυνατές" εμπειρίες με εκείνον; Σας λέμε από τώρα την απάντηση: αμέτρητοι!

Βλέπετε, ο Φεντερίκο Ρότσιο δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος φανατικού οπαδού που ακολουθεί παντού μία ομάδα, πηγαίνοντας να την δει σε εντός και σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο συγκεκριμένος Ιταλός τιφόζο είναι μία κατηγορία μόνος του αφού αποφάσισε να αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο του γυριζοντας τον κόσμο, προκειμένου να παρακολουθεί τα πιο ενδιαφέροντα ματς και να ζει την ατμόσφαιρα των γηπέδων.

"Ο κυνηγός των σταδίων! Ο 1ος στην Ιταλία! Χώρες: 35. Στάδια: 536. Επόμενος σταθμός: Κωνσταντινούπολη!", αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram o Ρότσιο, με την "Daily Mail" να τον "κυνηγάει" και να του παίρνει συνέντευξη, μαθαίνοντας έτσι ποιο είναι το αγαπημένο του γήπεδο!

Η απάντησή του δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: "Χωρίς αμφιβολίες, κυρίως για την ατμόσφαιρα, δεν μπορώ να μην πω το Σέλτικ Παρκ της Γλασκώβης.

Θυμάμαι πως έχω βρεθεί σε αυτό το γήπεδο σε ένα Σέλτικ-Μίλαν 0-3 όπου είχε κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Θυμάμαι πως στο τέλος του αγώνα και ενώ ήταν ξεκάθαρο πως η Μίλαν θα έπαιρνε μία σπουδαία νίκη, οι οπαδοί της Σέλτικ είχαν ανοίξει όλοι τα κασκόλ τους και τραγουδούσαν.

Στο σημερινό ποδόσφαιρο αυτή είναι μία όμορφη χειρονομία. Έχω βρεθεί σε 25 χώρες μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Αγγλία.

Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά έκλαψα επειδή μετά από μία βαριά ήττα με 3-0, οι οπαδοί της Σέλτικ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και στο τέλος προσκάλεσαν άπαντες να πιουν μαζί τους. Ήταν φανταστικό".

Σημειώνεται πως ο Ρότσιο, ο οποίος έχει βρεθεί και στο "Καραϊσκάκης" πριν μερικά χρόνια (στο Ολυμπιακός-Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, στις 17 Σεπτεμβρίου 2013), δεν είναι πλέον ένας απλός φαν του ποδοσφαίρου αλλά ένας οπαδός-συγγραφέας, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο: "Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ" (IL CACCIATORE DI STADI).

Ο ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΡΟΤΣΙΟ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΙ):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ