ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντιμπάλα πληγώθηκε δύο φορές από την Βραζιλία

Argentina's Paulo Dybala, left, controls the ball against Brazil's Neymar during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo)
Argentina's Paulo Dybala, left, controls the ball against Brazil's Neymar during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo) ΑP PHOTO

Ο Πάουλο Ντιμπάλα όχι μόνο δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι με την εθνική Αργεντινής αλλά στο ματς με την Βραζιλία αποχώρησε τραυματίας και θα χάσει πιθανότατα το ερχόμενο ματς της Γιουβέντους.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι του εμπιστεύτηκε μία θέση στη βασική επιθετική τριπλέτα της Αργεντινής μαζί με τους Ικάρντι και Κορέα απέναντι στην Βραζιλία του Νεϊμά ( νίκη 1-0 για τα "καναρίνια" με το γκολ του Μιράντα στο 93'), όμως ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν μπόρεσε να σπάσει την κατάρα που τον θέλει να μην βρίσκει δίχτυα με την "αλμπισελέστε".

Μετράει πλέον 16 παρουσίες με την εθνική ομάδα της χώρας του (9 ως βασικός, μόνο 2 φορές έπαιξε σε όλο το ματς) και συνολικά 752 αγωνιστικά λεπτά, παρόλα αυτά παραμένει άσφαιρος, με τον αγώνα κόντρα στην Βραζιλία να διευρύνει το αρνητικό σερί του.

Σίγουρα θα τα έχει και με την τύχη του αφού στη μοναδική προσπάθειά του εντός της αντίπαλης εστίας άγγιξε το γκολ, με τη μπάλα να βρίσκει τη συμβολή των δοκών της εστίας του Άλισον.

"Κερασάκι στην τούρτα" ήταν ο τραυματισμός του λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με τον "Joya" να αποχωρεί τραυματίας (πήρε τη θέση του ο Λαουτάρο Μαρτίνες) λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο και όλα να δείχνουν πως θα χάσει το ματς πρωταθλήματος με την Τζένοα το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Ντιμπάλα πληγώθηκε δύο φορές από την Βραζιλία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ