ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νόιερ αποθέωσε τον Βλαχοδήμο με μία κίνηση και ατάκες που θα συζητηθούν

Ο Νόιερ αποθέωσε τον Βλαχοδήμο με μία κίνηση και ατάκες που θα συζητηθούν

Παράσημο που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή πήρε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος από τον Εμάνουελ Νόιερ παρά τα πέντε γκολ που δέχθηκε στο ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Μπενφίκα.

Μεταξύ των κορυφαίων ειδήσεων στα πορτογαλικά μίντια βρίσκεται αυτή που ο Εμάνουελ Νόιερ μίλησε και αποθέωσε τον "δικό μας", Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε μόλις νικήσει την Μπενφίκα με 5-1, ωστόσο ο εκ των καλύτερων γκολκίπερ στην ιστορία του αθλήματος αντί να πανηγυρίσει -σύμφωνα με τους Πορτογάλους- έτρεξε προς με το μέρος του "Οντι".

Συγκεκριμένα, ο Νόιερ μετά τη λήξη του αγώνα κατευθύνθηκε προς τον Βλαχοδήμο για να του τονώσει το ηθικό. Του έδωσε συγχαρητήρια, διότι όπως γράφουν στην Πορτογαλία ανάμεσα σε αυτούς που διασώθηκαν από τη "βαριά" ήττα στο Μόναχο ήταν ο διεθνής πορτιέρε.

Βέβαια, ο Νόιερ την πράξη του εντός γηπέδου την "έντυσε" με όμορφα λόγια και στις δηλώσεις του: " Είναι ένας πολύ καλός νεαρός ποδοσφαιριστής με ικανότητες. Νομίζω πως είναι καλό που η Μπενφίκα διαθέτει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα όπως ο Βλαχοδήμος."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ