ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ θέλει τον Κοουτίνιο στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Brazil's Neymar, center, celebrates with teammates Philippe Coutinho, left, and Gabriel Jesus after scoring his side's second goal against Argentina during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Leo Correa)
Brazil's Neymar, center, celebrates with teammates Philippe Coutinho, left, and Gabriel Jesus after scoring his side's second goal against Argentina during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016.(AP Photo/Leo Correa) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport", ο Νεϊμάρ προσπαθεί να πείσει τον Φιλίπε Κοουτίνιο να αρνηθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα και να τον ακολουθήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Al Watan", ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Κατάρ προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Οι διοικούντες την "Μπάρτσα" φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί ότι ο 25χρονος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν, με συνέπεια να αναζητούν τον διάδοχο του. Η λύση που φαίνεται να προκρίνεται είναι αυτή του Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ την τελευταία διετία, αποτελώντας τον ηγέτη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ αρέσει στους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει διερευνητικές επαφές με την αγγλική ομάδα για την απόκτησή του. Προς το παρόν, οι "κόκκινοι" είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι, όμως τίποτα δεν πρέπει αποκλειστεί, ειδικά στην περίπτωση που η πρόταση της Μπαρτσελόνα αγγίξει τα 90.000.000 ευρώ.

Βέβαια, οι "μπλαουγκράνα" δεν... τρέχουν μόνοι τους, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της " Sport", o Νεϊμάρ προσπαθεί, μέσω μηνυμάτων στο Whatsapp, να πείσει τον Κοουτίνιο να αρνηθεί την πρόταση των Καταλανών και να τον ακολουθήσει στην Παρί.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι δύο ποδοσφαιριστές γνωρίζονται απ' τα 14 τους, έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλία και θα ήθελαν να γίνουν συμπαίκτες πέρα απ' το εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο. O Νεϊμάρ θα ήθελε να δημιουργηθεί μία βραζιλιάνικη παροικία στο Παρίσι, αφού ήδη αγωνίζονται με τα χρώματα της Παρί οι Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Λούκας Μόουρα και Ντάνι Άλβες.

Απ' την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δηλώνουν πεπεισμένοι πως ο Κοουτίνιο, σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει απ' τη Λίβερπουλ, θα αποδεχθεί τη δική τους πρόταση. Ωστόσο, ακόμα κι αν στραβώσει η μεταγραφή του 24χρονο μεσοεπιθετικού, οι Καταλανοί έχουν έτοιμο Plan B που ακούει στο όνομα Μεζούτ Εζίλ.

Photo Credits: AP Photo/Leo Correa

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ