ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Νεϊμάρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα το 2019"

PSG's Neymar reacts after falling during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar reacts after falling during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", ο Νεϊμάρ εμφανίζεται μετανιωμένος απ' την απόφασή του να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράζοντας τη θέληση να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2019.

Το περασμένο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση του Νεϊμάρ απ' την Μπαρτσελόνα έναντι 222.000.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποφάσισε να αποχωρήσει απ' το "Καμπ Νόου" ύστερα από μία τετραετία προκειμένου να γίνει ο απόλυτος σταρ μίας ομάδας, αφού στους "μπλαουγκράνα" βρισκόταν στην "σκιά" του Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, μόλις επτά μήνες αργότερα, ο 26χρονος σούπερ σταρ εμφανίζεται απογοητευμένος απ' τη γαλλική ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Αποκορύφωμα, η κόντρα με τον Ουνάι Έμερι, αλλά κι ο αποκλεισμός απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των 16 του Champions League. Ο ίδιος δεν κατάφερε να βοηθήσει λόγω του τραυματισμού του, αλλά η εικόνα των Παριζιάνων ήταν ούτως ή άλλως απογοητευτική.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", o Νεϊμάρ προσπαθεί να ρίξει... γέφυρες με την πλευρά της Μπαρτσελόνα προκειμένου να επιστρέψει στους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2019. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γίνει εκ νέου κάτοικος Βαρκελώνης, καθώς έχει μετανοιώσει για την απόφασή του.

Απ' την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της "Μπάρτσα", δεν δείχνουν, προς το παρόν, διάθεση να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον 26χρονο επιθετικό, αφού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι απ' τη συμπεριφορά του το περασμένο καλοκαίρι.

Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει πως η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να είναι και μία... μπλόφα του Νεϊμάρ για να μετακινηθεί πιο εύκολα μελλοντικά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τους συντάκτες του άρθρου, αν η Μπαρτσελόνα κλείσει την πόρτα στον "Νέι", ο ίδιος θα υποστηρίξει πως "η Μπαρτσελόνα ήταν η προτεραιότητά μου, αλλά απ' την στιγμή που δεν με θέλουν, θα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου".

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως ο Νεϊμάρ δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στο Παρίσι. Όπως, επίσης, σίγουρο είναι πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από τα 222.000.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμα και για 400.000.000 ευρώ!

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ