ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ στη Βραζιλία για την αποθεραπεία του

Brazilian PSG player Neymar reacts before the French Cup soccer final Paris Saint Germain against Les Herbiers at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Tuesday, May 8, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Brazilian PSG player Neymar reacts before the French Cup soccer final Paris Saint Germain against Les Herbiers at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Tuesday, May 8, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στη Βραζιλία, προκειμένου να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι, όπου υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο Μουντιάλ, το οποίο ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα.

Την είδηση έκανε γνωστή η Παρί Σεν Ζερμέν, σημειώνοντας ότι λήφθηκε αυτή η απόφαση, με δεδομένο ότι ο 26χρονος, που είναι εκτός γηπέδων από τις 25 Φεβρουαρίου, δεν μπορεί να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος εναντίον της Καέν.

Ο Νεϊμάρ, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 3 Μαρτίου, ενδέχεται να αγωνιστεί ξανά στις 3 Ιουνίου, στη φιλική αναμέτρηση με την Κροατία, δηλαδή 11 ημέρες πριν την σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

AP Photo/Francois Mori

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ