ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ δείχνει... πλάτη σε Μέσι και Ρονάλντο

Ο Νεϊμάρ δείχνει... πλάτη σε Μέσι και Ρονάλντο

Ο Νεϊμάρ, όπως φανερώνει το γράφημα της "Marca", έχει πετύχει περισσότερα γκολ στα 23 του χρόνια σε σχέση με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και έχει επίσης καλύτερο μέσο όρο τερμάτων.

Τι και αν οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι άρχοντες των ρεκόρ. Τι και αν μονοπωλούν τα βραβεία για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Τι και αν θεωρούνται τα δυο πιο hot ονόματα και έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη.

Στην ηλικία του Νρϊμάρα, στα 23 δηλαδή, υπολείπονταν όσον αφορά την παραγωγικότητα και το μέσο όρο τερμάτων ανά ματς. Αυτό φανερώνει το υπέροχο γράφημα της "Marca" για τους τρεις άσους της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, οι αριθμοί τους δεν αφορούν τις νυν ομάδες τους, αλλά το σύνολο της πορείας τους. Μην ξεχνάμε ότι ο Βραζιλιάνος έπαιζε στη Σάντος και ο Πορτογάλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νεϊμάρ έχει 317 εμφανίσεις στα 23 του και μετράει 183 γκολ και μέσο όρο τερμάτων 0,57 το παιχνίδι. Ο Μέσι είχε σε αυτή την ηλικία 268 εμφανίσεις και 150 γκολ με 0,55 γκολ μέσο όρο, ενώ ο Ρονάλντο σε 327 εμφανίσεις μετρούσε 118 γκολ, ήτοι 03,6 γκολ ανά παιχνίδι. Βέβαια, οι Μέσι και Ρονάλντο ανέβασαν κατακόρυφα τα νούμερά τους τα χρόνια που ακολούθησαν και ο Νεϊμάρ πρέπει να έχει μεγάλη παραγωγικόητα για να μπορεί να σταθεί σε ανάλογα επίπεδα.

Ο Νεϊμάρ δείχνει... πλάτη σε Μέσι και Ρονάλντο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ