ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπρόζοβιτς είναι έξαλλος με δημοσίευμα που τον συνδέει με την Γουάντα Νάρα

Croatia's Marcelo Brozovic gestures during the UEFA Nations League soccer match between England and Croatia at Wembley stadium in London, Sunday Nov. 18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Croatia's Marcelo Brozovic gestures during the UEFA Nations League soccer match between England and Croatia at Wembley stadium in London, Sunday Nov. 18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς θα καταθέσει μήνυση σε διαδικτυακό περιοδικό το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Κροάτης είχε ερωτική σχέση με τη Γουάντα Νάρα.

Την ώρα που κλίμα στην Ίντερ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και τον Μάουρο Ικάρντι, ένα δημοσίευμα ήρθε να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The King Corona Magazine" ο Μπρόζοβιτς φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τη Γουάντα Νάρα.

Τόσο ο Κροάτης, όσο και η σύντροφος του Ικάρντι αρνήθηκαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ ο πρώτος φαίνεται να είναι αποφασισμένος να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Ο 26χρονος μέσος της Ίντερ είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος και ήδη έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση.

Αξίζει να επισημάνουμε πως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για επεισόδιο ανάμεσα στον Ικάρντι και τον Μπρόζοβιτς το οποίο και αυτό διαψεύδουν οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ