ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπεργκ οδηγεί στο πρωτάθλημα την Αλ Αΐν

Ο Μπεργκ οδηγεί στο πρωτάθλημα την Αλ Αΐν

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη (2-3) απέναντι στην Αλ Τζαζίρα του (επίσης πρώην "πράσινου") Τεν Κάτε κι οδηγεί την Αλ Αΐν στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. (video)

Η Αλ Αΐν νίκησε 3-2 την Αλ Τζαζίρα, ανοίγοντας το σκορ χάρη στο γκολ του Σουηδού διεθνή επιθετικού, Μάρκους Μπεργκ, στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης του "Mohammed Bin Zayed Stadium" για τη 19η αγωνιστική.

Ο Ομάρ Αμντουλαραχμάν έκανε το 0-2 στο 69ο λεπτό, ο Ρομαρίνιο μείωσε στο 81ο, για να έρθει ξανά ο Ομάρ Αμντουλαραχμάν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 83' να διαμορφώσει 1-3 και ο Αλί Αχμέντ Μαμπκούτ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (2-3).

Ο 31χρονος πρώην φορ του Παναθηναϊκού σκόραρε με κεφαλιά μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά του Χουσεΐν Αλ Σαχάτ "πικραίνοντας" τον τεχνικό της Αλ Τζαζίρα και πρώην του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε.

Έτσι, η Αλ Αΐν είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος των ΗΑΕ, με τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη, Αλ-Βάντα. Εάν τα καταφέρει και το κατακτήσει, θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα μετά από δύο σεζόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ