ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέιλι δεν έπαιξε με την Τζαμάικα, γιατί δεν κάλεσαν τον αδελφό του!

Leverkusen's Leon Bailey, right, celebrates his opening goal during the German soccer cup match between Borussia Moenchengladbach and Bayer Leverkusen in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's Leon Bailey, right, celebrates his opening goal during the German soccer cup match between Borussia Moenchengladbach and Bayer Leverkusen in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο 21χρονος εξτρέμ της Λεβερκούζεν, Λέον Μπέιλι, ταξίδεψε στην Τζαμάικα, αλλά δεν αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα γιατί στην αποστολή αυτής δεν κλήθηκε ο αδελφός του.

Ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ, Λέον Μπέιλι, "βγάζει μάτια" με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στην Bundesliga. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του είχε περίοπτη θέση στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Μπέιλι έμεινε στις "ασπιρίνες" κι έλαβε την πρώτη κλήση από την εθνική ομάδας της Τζαμάικα. Καθώς διεκδικείται επίσης από τις εθνικές Γερμανίας, Αγγλίας και Βελγίου, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της νησιωτικής χώρας της Καραϊβικής προσπάθησε τον δελεάσει.

Υποσχέθηκε να καλέσει στην εθνική ομάδα και τον αδελφό του, Κάιλ. Ο εξτρέμ της γερμανικής ομάδας ταξίδεψε στη γενέτειρά του, Κίνγκστον (πρωτεύουσα της Τζαμάικα), αλλά το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα δεν πραγματοποιήθηκε.

Κι αυτό γιατί διαπίστωσε ότι η ομοσπονδία δεν τήρησε τη δέσμευσή της και δεν κάλεσε τον Κάιλ. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι επειδή ο αδελφός του αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αυστρίας, θα έπρεπε πρώτα να δοκιμαστεί.

Ο Λέον Μπέιλι δεν πείστηκε κι αρνήθηκε ν' αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την εθνική Μπονέρ (νησιωτική χώρα των Ολλανδικών Αντίλλων) για τα προκριματικά του CONCACAF Nations League.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ