ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε τη φήμη πως το 2005 κρύφτηκε σε καλάθι με άπλυτα

Manchester United's manager Jose Mourinho grimaces as he takes his seat for the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the Amex stadium in Brighton, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's manager Jose Mourinho grimaces as he takes his seat for the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the Amex stadium in Brighton, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι το 2005 ως προπονητής της Τσέλσι, κρύφτηκε μέσα σε καλάθι με άπλυτα ρούχα για να δώσει οδηγίες στην ομάδα του, καθώς ήταν τιμωρημένος από την UEFA.

Το 2005, ως προπονητής της Τσέλσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές από την UEFA. Έτσι, δεν είχε το δικαίωμα να κοουτσάρει την ομάδα του από τον πάγκο στους προημιτελικούς του Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου, ούτε είχε το δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του.

Στην προ ημερών συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο beIN SPORTS ο Πορτογάλος, προχώρησε μια τρομερή αποκάλυψη: " Πήγα στα αποδυτήρια την ημέρα. Ήμουν εκεί από το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας άρχιζε το βράδυ. Ήθελα απλά να ήμουν εκεί όταν θα έμπαιναν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές.

Μπήκα εκεί και δεν με είδε κανείς. Το πρόβλημα ήταν αργότερα. Ο φροντιστής Στιούαρτ Μπάνιστερ με έβαλε μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα ρούχα. Ήταν ίσα - ίσα ανοιχτό, τόσο ώστε να μπορώ να αναπνεύσω. Όταν το έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια, οι άνθρωποι της UEFA ήταν εκεί, παρόντες, ψάχνοντας απεγνωσμένα να με βρουν.

Τότε ο Μπάνιστερ σκέπασε εντελώς το καλάθι με τα άπλυτα ρούχα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου. Όταν το άνοιξε, ένιωθα ότι πεθαίνω. Δεν κάνω πλάκα. Ήμουν κλειστοφοβικός. Υπόσχομαι, είναι αληθινή αυτή η ιστορία".

Η Τσέλσι εντέλει απέκλεισε τη Μπάγερν (4-2 στο πρώτο ματς, ήττα 2-3 στο δεύτερο), έφτασε στα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ με μία ισοπαλία (0-0) και μία ήττα (1-0).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ