ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο αποθεώνει τον "άσπονδο εχθρό του" Βενγκέρ!

Manchester United manager Jose Mourinho, left, shakes hands with Arsenal manager Arsene Wenger at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho, left, shakes hands with Arsenal manager Arsene Wenger at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Έγραψαν ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τις κόντρες τους όμως στο πλαίσιο της τελευταίας βράβευσης του Αρσέν Βενγκέρ, ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλσατό τεχνικό.

Οι φανς του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν να λένε για τη χρόνια διαμάχη των Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ, με τους δύο διάσημους τεχνικούς να προσθέτουν μπόλικο αλατοπίπερο στο νοστιμότατο ποδοσφαιρικό πιάτο που σερβίρει στους φανς της στρογγυλής Θεάς η Premier League.

Τώρα όμως που δεν αναμετρώνται στο χορτάρι, με τον Βενγκέρ να μην έχει βρει ομάδα μετά από την αποχώρησή του από την Άρσεναλ και τον Μουρίνιο να είναι "στο ψάξιμο" ύστερα από το διαζύγιο που πήρε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα λόγα αγάπης περισσεύουν μεταξύ τους.

Αυτό φάνηκε στο πλαίσιο της τελετής των "Laureus Awards, με τον Βενγκέρ να τιμάται με το βραβείο καριέρας "Lifetime Achievenet" και τον Μουρίνιο να του αφιερώνει άκρως διθυραμβικά σχόλια στη διάρκεια αφιερώματος που έγινε προς τιμήν του Αλσατού.

"Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τις πρωτοποριακές ιδέες τις έχω συνδέσει περισσότερο με την άφιξή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Σε μία περίοδο που στο αγγλικό ποδόσφαιρο, δεν μου αρέσει η λέξη αλλά ας την χρησιμοποιήσουμε, κυριαρχούσαν οι Άγγλοι ή Βρετανοί γενικότερα προπονητές. Και ήταν ένας από τους πρώτους ξένους τεχνικούς που έφτασαν με μία διαφορετκή αντίληψη για το παιχνίδι.

Νομίζω ότι είχε επιρροή στην αλλαγή κατεύθυνσης της Premier League", δήλωσε ο "special one", με τον Βενγκέρ να απαντάει ως εξής:

"Ήταν μια έκπληξη για μένα αυτά τα λόγια, γιατί είχαμε δυνατούς αγώνες. Αλλά ο χρόνος χαλαρώνει".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ