ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο... Μούσα της Αραβίας!

Nigeria's Ahmed Musa celebrates after scoring his team's second goal during the group D match between Nigeria and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Nigeria's Ahmed Musa celebrates after scoring his team's second goal during the group D match between Nigeria and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Εφιαλτικό αποδείχθηκε το πέρασμα του Αχμέντ Μούσα από τη Λέστερ, με τον Νιγηριανό φορ να αποχαιρετά πρόωρα τις "αλεπούδες" και να μεταναστεύει στην Σαουδική Αραβία, με δέλεαρ τα... πετροδόλαρα της Αλ-Νασρ.

Το 2016 ο Αχμέντ Μούσα ζούσε το όνειρο της Premier League με την φανέλα της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ. Δύο χρόνια αργότερα, ο Νιγηριανός επιθετικός φεύγει με τη "ρετσινιά" του αποτυχημένου από το "King Power", υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ-Νασρ.

Πριν από μια διετία, η Λέστερ αποφάσιζε να εκταμιεύσει περισσότερα από 18 εκατ. ευρώ για χάρη του 25χρονου στράικερ, ο οποίος -ωστόσο- δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τη φήμη του σκόρερ, αλλά και να δικαιολογήσει τον... ντόρο γύρω από το όνομά του, με αποτέλεσμα οι "αλεπούδες" να του φορέσουν... κορδέλα, αποδεχόμενοι την προσφορά του κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας, με το αζημίωτο φυσικά.

Ο διεθνής με τους "σούπερ αετούς" επιθετικός συμμετείχε στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην πρώην ομάδα του, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να βρει τα πατήματά του και να επανακτήσει το "φονικό" ένστικτο του γκολτζή, που τον διέκρινε.

Τελικά, οι αγγλικές προσδοκίες παρέμειναν... προσδοκίες, με τον Αφρικανό κυνηγό -που δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί στον αγγλικό σύλλογο- να επιλέγει το ποδοσφαιρικό μονοπάτι της Μέσης Ανατολής και την Αλ-Νασρ να δαπανά 19 εκατ. ευρώ για την αφεντιά του.

Μάλιστα, το ποσό ενδέχεται να ανέλθει στα 27 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους, με τον ίδιο να βάζει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, που του προσέφερε η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ