ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μιλόγεβιτς πήρε τον Φέισα στην Αλ Αχλί

S.L. Benfica's midfielder Ljubomir Fejsa in action during the 2019 International Champions Cup soccer match against ACF Fiorentina, Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis)
S.L. Benfica's midfielder Ljubomir Fejsa in action during the 2019 International Champions Cup soccer match against ACF Fiorentina, Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis) ASSOCIATED PRESS

Η Αλ Αχλί, στην οποία είναι προπονητής ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν υπολογιζόταν από τον νέο προπονητή της Μπενφικα, Ζόρζε Ζεζούς, και ήταν ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας. Τον βρήκε στη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Αχλί, στην οποία είναι προπονητής ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Φέισα γεννήθηκε στο Τίτοβ Βρμπας και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάιντουκ Κούλα. Στο 2008 πήγε στην Παρτίζαν και μετά από μία τριετία στην ομάδα του Βελιγραδίου έφθασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το 2013 πωλήθηκε στην Μπενφίκα, στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Αλαβές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ