ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Μήτρογλου είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ"

Marseille's Konstantinos Mitroglou reacts during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Μήτρογλου (AP PHOTO/THIBAULT CAMUS)

Δημοσιογράφος στη Γαλλία ξεσπαθώνει κατά του Κώστα Μήτρογλου και αναρωτιέται αν έχει το επίπεδο ακόμα και να παίζει στον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο σκληρής κριτικής στην Μασσαλία που μετά από τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στον αγώνα της Μαρσέιγ με τη Ντιζόν, έγινε ακόμη πιο έντονη. Το σχόλιο όμως του γνωστού δημοσιογράφου Ντανιέλ Ριολό ξεφεύγει από τα όρια….

"Βλέποντας το Ραμί να σκοράρει δύο γκολ στον αγώνα με κάνει ευτυχισμένο. Η Μαρσέιγ πραγματικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη και να ξαναβρούν οι παίκτες τον εαυτό τους. Ο Ραμί μπορεί να παίξει, ανέβασε και την αυτοπεποίθηση του και βοηθά την Μαρσέιγ.

Ο Μήτρογλου είχε την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς; Μην... πυροβολείτε τους ποδοσφαιριστές, ευκαιρίες χάνονται… αλλά αφήστε το, μη γίνεστε κακοί. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να κλάψουμε στην πλάτη του για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Άλλωστε έχει περάσει ένας χρόνος που χάνει ευκαιρίες. Είναι άσχημο και είναι κρίμα. Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ", έγραψε για τον Έλληνα επιθετικό ο δημοσιογράφος του RMC SPORT.

AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ