ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι έγινε... ταξιτζής του Σουάρες

Ο Μέσι έγινε... ταξιτζής του Σουάρες

Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Σουάρες είναι εξαιρετική και αυτό φάνηκε περίτρανα κατά την επιστροφή τους από τα ματς των εθνικών ομάδων, όπου πήγε να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο για να τον πάει σπίτι του (VIDEO).

Οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φάνηκε περίτρανα ακόμα μια φορά. Ο Αργεντινός αστέρας των Καταλανών έγινε... ταξιτζής, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Ο "Pulga" γύρισε νωρίτερα στην Ισπανία από την Βολιβία όπου βρέθηκε με την εθνική Αργεντινής και γνωρίζοντας την κούραση που είχε μαζευτεί πάνω στην πλάτη του Σουάρες δεν το σκέφτηκε στιγμή. Μπήκε στην Porsche Cayenne του μαζί με την γυναίκα του, Αντονέλα Ροκούτσο, έχοντας και τα δυο παιδιά τους, εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο "Prat" της Βαρκελώνης και παρέλαβαν τον Ουρουγουανό.

Εκείνος εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο έχοντας για παρέα τον γιο του και φυσικά δεν αρνήθηκε την πρόταση του Μέσι και της συζύγου του να τον πάνε σπίτι για να αποφύγει την ταλαιπωρία. Αν μη τι άλλο, μια κίνηση που δείχνει το πόσο δεμένοι είναι οι δυο Λατινοαμερικάνοι άσοι της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ