ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μεριά στη λίστα και της Μαρσέιγ

Tunisia's Yassine Meriah stands on the pitch during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Luis Vieira)
Tunisia's Yassine Meriah stands on the pitch during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στους 11 καλύτερους παίκτες του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Τυνήσιος αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, αλλά οι Πειραιώτες για να τον πουλήσουν, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και δεν θα κάνουν... εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους.

Εκτός από την Νάπολι, ακόμα μία ομάδα φέρεται να εξετάζει τον Αφρικανό σέντερ μπακ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "maxifoot.fr" η Μαρσέιγ είναι αυτή που τον έχει στη λίστα της. Βέβαια, στο λιμάνι υποστηρίζουν πως δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, όμως οι Μασσαλοί φέρονται διατεθειμένοι να κινηθούν.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ

Εξάλλου, ο 26χρονος αμυντικός έφτασε με τη χώρα του ως τον μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής χωρίς να χάσει λεπτό συμμετοχής και αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη του συνόλου του Αλέν Ζιρές. Γι' αυτό και συμπεριλήφθηκε στη λίστα με την καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Η καλύτερη ενδεκάδα αποτελείται από τους εξής: Ράις Μ’Μπολί (Αλγερία), Λαμινέ Γκασαμά (Σενεγάλη), Γιασίν Μεριά (Τυνησία), Γιουσούφ Σαμπαλί (Σενεγάλη), Καλιντού Κουλιμπαλί (Σενεγάλη) Αντλέν Γκεντιόρα (Αλγερία), Ιντρίσα Γκάνα Γκουεγιέ (Σενεγάλη), Ισμαέλ Μπενασέρ (Αλγερία), Ριγιάντ Μαχρέζ (Αλγερία), Σαντιό Μανέ (Σενεγάλη), Οντιόν Τζουντ Ιγκάλο (Νιγηρία).

Ο Μεριά στη λίστα και της Μαρσέιγ

AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ