ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάτιτς δώρισε 70.000 ευρώ για τη θεραπεία 4χρονου καρκινοπαθή

Serbia's Nemanja Matic, right, vies for the ball with Costa Rica's Cristian Gamboa during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Μάτιτς (AP PHOTO/NATACHA PISARENKO)

Ο Σέρβος διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νέμανια Μάτιτς, δώρισε 70.000 ευρώ για τη θεραπεία του τετράχρονου συμπατριώτη του, Ντούσαν Τοντόροβιτς, ο οποίος διαγνώσθηκε με κακοήθη καρκίνο των επινεφριδίων.

Η περιπέτεια του Ντούσαν Τοντόροβιτς, έχει συγκινήσει όλη την αθλητική κοινότητα της Σερβίας. Ο τετράχρονος διαγνώσθηκε με κακοήθη καρκίνο των επινεφριδίων και κρίνεται επιβεβλημένη η νοσηλεία του σε ειδική κλινική στη Βαρκελώνη.

Το κόστος της νοσηλείας ανέρχεται σε 190.000 ευρώ. Στη συγκέντρωση του ανωτέρω ποσού συνέδραμε το σερβικό κράτος, αλλά και οι οπαδοί των Παρτίζαν και Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι παραμέρισαν τη μεγάλη αντιπαλότητά τους χάριν του "ιερού" αυτού σκοπού.

Τη μεγαλύτερη συνδρομή παρείχε, ωστόσο, ο 30χρονος Σέρβος διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νέμανια Μάτιτς. Δώρισε το ποσό των 70.000 ευρώ. Μάλιστα, ο ίδιος ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της προσφοράς. Αλλά, ο πατέρας του μικρού Ντούσαν έκρινε σωστό ότι η γενναιόδωρη πράξη του ποδοσφαιριστή έπρεπε να δει το "φως" της δημοσιότητας.

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ