ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαραντόνα συμβουλεύει τον Μέσι να μην επιστρέψει στην εθνική Αργεντινής

Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona blows a kiss prior to the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Μαραντόνα AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συμβούλεψε τον Λιονέλ Μέσι να μην επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, καθώς όλοι τον κατηγορούν για τις αποτυχίες, χωρίς να φταίει ο ίδιος γι' αυτές.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συμβούλεψε τον Λιονέλ Μέσι να μην επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ο "Ντιεγκίτο" πήρε θέση για την αποχή του σταρ της Μπαρτσελόνα από την "αλμπισελέστε", μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας και τον συμβούλεψε να μην επιστρέψει, καθώς όλοι τον κατηγορούν για τις αποτυχίες, χωρίς να φταίει γι' αυτές.

"Θα έλεγα στον Μέσι να μην παίξει ξανά με την εθνική. Να αποσυρθεί. Γιατί χάνει η ομάδα των παίδων και φταίει ο Μέσι; Κατηγορούν αυτόν για τα πάντα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Πάντα φταίει αυτός και αυτό πρέπει να σταματήσει.

Θα του έλεγα να μην παίξει ξανά στην εθνική. Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής έχει μεγάλα προβλήματα και δεν είναι ο Μέσι το πρόβλημα. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι πως έχουμε χάσει το πάθος μας", δήλωσε ο Μαραντόνα στην εφημερίδα του Μπουένος Αϊρες "Clarin".

Ο Μέσι δεν συμμετείχε στις φιλικές αναμετρήσεις με Γουατεμάλα και Κολομβία στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν θα παίξει ούτε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια τον Οκτώβριο. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει σε φιλικά ματς στην Σαουδική Αραβία το Ιράκ και τη Βραζιλία στις 11 και τις 16 Οκτώβρη και ο Μέσι δεν θα είναι στην αποστολή.

Οι παράγοντες της ομοσπονδίας ελπίζουν ότι ο 31χρονος άσος θα κάνει το ίδιο μετά από ένα σύντομο διάλειμμα και είναι πρόθυμοι να τον ενθαρρύνουν να επιστρέψει. Το επόμενο επίσημο τουρνουά που θα συμμετάσχει θα είναι το 2019, το Copa America στη Βραζιλία.

AP Photo/Sergei Grits

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ