VIRAL

Ο Μαραντόνα κάνει δηλώσεις κι από πίσω τον "κυνηγάει" το διαφημιστικό μπάνερ

Ο Μαραντόνα κάνει δηλώσεις κι από πίσω τον "κυνηγάει" το διαφημιστικό μπάνερ

Όπου κάτι παράξενο στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, γράψτε δίπλα το όνομα Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός κάνει δηλώσεις και πίσω του ένας άνθρωπος κουβαλάει το μπάνερ των χορηγών για να φαίνεται on camera.

Έχετε δει που οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές όταν κάνουν δηλώσεις πίσω τους υπάρχει ένα μπάνερ με τους χορηγούς είτε της ομάδας είτε του τηλεοπτικού δικτύου που καλύπτει τον εκάστοτε αγώνα; Μάλλον ναι...

Του Μαραντόνα το μπάνερ, όμως, είναι διαφορετικό απ' όλα τ' αλλά.

Ο Ντιεγκίτο, προφανώς δεν ήθελε να σταθεί όρθιος και να μιλήσει στην κάμερα, οπότε αποφάσισε να το κάνει σαν βόλτα με τον δημοσιογράφο να τον ακολουθεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Το φοβερό της υπόθεσης ήταν ότι ακολουθούσε και η διαφημιστική πινακίδα! Είχαν βάλει έναν άνθρωπο, λοιπόν, να κάνει αυτή τη δουλειά. Ποια; Να βάλει... πόδια στο μπάνερ και ν' ακολουθεί τον Μαραντόνα και τον δημοσιογράφο.

Το πιο αστείο δε ήταν το τσεκ που έκανε ο άνθρωπος που του είχε ανατεθεί η συγκεκριμένη δουλειά. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, από την κινούμενη πινακίδα υπάρχουν στιγμές που πετιέται ένα κεφάλι για να ελέγξει πού βρίσκονται οι που έχει πάρει στο κατόπι:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ