ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαραντόνα ανανέωσε στη Δοράδος και πήρε πρώην παίκτη του Λεβαδειακού!

Ο Μαραντόνα ανανέωσε στη Δοράδος και πήρε πρώην παίκτη του Λεβαδειακού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανανέωσε τη συνεργασία του με τη μεξικανική Δοράδος και η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν είναι ο επιθετικός Φαμπιάν Μπορνταγκαράι, ο οποίος φόρεσε στην Ελλάδα τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Στο πάγκο της Δοράδος θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο 58χρονος Αργεντινός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη Σιναλόα με σκοπό να την οδηγήσει στην πρώτη κατηγορία του Μεξικού.

Μάλιστα, έκανε και την πρώτη μεταγραφή! Είναι συμπατριώτης του και έχει περάσει από την Ελλάδα. Είναι ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός, Φαμπιάν Μπορνταγκαράι. Γεννήθηκε στην Αβεγιανέδα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεφένσα ι Χουστίσια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σαν Λορένσο, Ρίβερ Πλέιτ, Αρχεντίνος, ενώ το 2014 ήλθε στην Ελλάδα για το Λεβαδειακό.

Κάθισε μία σεζόν στη χώρα μας κι έφυγε για τη Βενεζουέλα. Το 2016 επέστρεψε στην ομάδα της πατρίδας, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε και στη Ροσάριο Σεντράλ. Με το Λεβαδειακό αγωνίστηκε 8 φορές για τη Super League και δύο για το Κύπελλο Ελλάδα, όπου πέτυχε και τα μοναδικά του ισάριθμα γκολ κόντρα σε Πλατανιά και Ηρακλή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ