ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Λουτσέσκου δίνει μυθικό συμβόλαιο στον Φαλκάο"

"Ο Λουτσέσκου δίνει μυθικό συμβόλαιο στον Φαλκάο"

Σύμφωνα με τουρκικά κι αραβικά δημοσιεύματα η Αλ Χιλάλ, στην οποία είναι προπονητής ο Ραζβάν Λουτσέσκου, προτείνει στον Ραδαμέλ Φαλκάο ετήσιο συμβόλαιο ύψους 12.000.000 ευρώ!

Μπορεί η Γαλατασάραι επίσημα να δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι προτίθεται να συνεχίσει τη συνεργασία της - βάσει του ισχύοντος συμβολαίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 - με τον Ραδαμέλ Φαλκάο, αλλά οι σειρήνες ηχούν έντονα στ' αυτιά του "Τίγρε".

Η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να προτείνει μυθικό συμβόλαιο στον 34χρονο Κολομβιανό επιθετικό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Ραζβάν Λουτσέσκου - το 24ο Ευαγγέλιο σας ανέλυσε το ρεπορτάζ και παρασκήνιο για την προσπάθεια του προέδρου της Φενέρ να πείσει τον Ρουμάνο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ - προτείνει ετήσιες απολαβές ύψους 12.000.000 ευρώ στον πρώην φορ των Μονακό, Ατλέτικο, Πόρτο, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο είναι σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας ο εκλεκτός του Ραζβάν Λουτσέσκου για ν' αντικαταστήσει τον Μπαφετιμπί Γκομίς, παρά το γεγονός ότι ο 34χρονος Γάλλος έχει συνδεθεί με τους οπαδούς της ομάδας από το Ριάντ και τον οποίον κατά σύμπτωση η Αλ Χιλάλ είχε αποκτήσει από τη Γαλατασαράι (το 2018, αντί 6.000.000 ευρώ).

Μάλιστα οι Άραβες ετοιμάζονται να κάμψουν τις αντιδράσεις των Τούρκων. Τους προτείνουν για να διευκολυνθεί το deal ως αντάλλαγμα την επιστροφή του Μπαφετιμπί Γκομίς στην Κωνσταντινούπολη αλλά και τον Κάρλος Εντουάρντο (30χρονος Βραζιλιάνος μέσος που είχε απασχολήσει παλαιότερα τον Ολυμπιακό).

Ο Νοτιοαμερικανός δεν είναι ικανοποιημένος από τη μετακίνησή του στο τουρκικό πρωτάθλημα και μάλιστα εξέφρασε στα μέσα Μαρτίου τη δυσαρέσκειά του προς την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ομάδας που ήθελαν να διεξαχθούν τα ματς εν μέσω κορονοϊού (τελικά η δράση ανεστάλη).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ