ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κρόος βγάζει στη... σέντρα τον Εζίλ

Germany's Toni Kroos looks dejected after Germany was eliminated during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Germany's Toni Kroos looks dejected after Germany was eliminated during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Άγριο "κράξιμο" από τον Τόνι Κρόος, με αποδέκτη τον Μεσούτ Εζίλ και τον τρόπο που χειρίστηκε την απόσυρσή του από τα "πάντσερ".

Μετά τον Ούλι Χένες , ήταν η σειρά του Τόνι Κρόος να πάρει τη σκυτάλη και να κατακεραυνώσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην εθνική Γερμανίας, Μεσούτ Εζίλ , υποστηρίζοντας πως ήταν λανθασμένος ο τρόπος που επέλεξε να κρεμάσει παπούτσια από την "νάτσιοναλμανσαφτ".

"Ο τρόπος που αποσύρθηκε δεν ήταν σωστός, το απόσπασμα της δήλωσής του αναφέρεται σε πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν ειπωθεί, αφού ήταν μια χαζομάρα. Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει ρατσισμός είτε στην εθνική ομάδα είτε στο γερμανικό ποδόσφαιρο, αντιθέτως είμαστε πάντοτε ανοιχτοί στη διαφορετικότητα”, υποστήριξε -αρχικά- στην εφημερίδα "Bild" ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, για να προσθέσει: "Αργότερα, όπως όλοι μας, κατακρίθηκε για την κακή του παρουσία, ωστόσο οφείλει να μάθει να ζει με αυτό".

Να σημειωθεί ότι ο άσος των “μερένχες” δήλωσε πως θα εξακολουθήσει να υπηρετεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μέχρι το EURO 2020.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ