Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσέχει τον εαυτό του πιο πολύ απ' ότι εσύ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιποιείται τον εαυτό του ίσως περισσότερο από κάθε άντρα, αλλά και περισσότερο απ' τη μέση γυναίκα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι για κάποιους ο καλύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και είναι επίσης ένας απ' τους καλύτερους όλων των εποχών.

Σίγουρο είναι επίσης πως πρόκειται παγκοσμίως για έναν απ' τους άνδρες που προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους. Προφανώς, ως απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας αθλητής παίρνει άριστα 10 όσον αφορά στο πόσο προσέχει τον εαυτό του στον τομέα της εκγύμνασης, της διατροφής και της ξεκούρασης.

Δεν παίρνει μόνο άριστα σε αυτόν τον τομέα, στον τομέα του επαγγελματία αθλητή δηλαδή, αλλά και στο πόσο προσέχει τον εαυτό του σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή του.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάνω του, δεν ήταν ποτέ απ' τους ομορφότερους άνδρες του πλανήτη, αλλά δεν κάνει μόνο ζωή ποδοσφαιριστή, αλλά και ζωή μοντέλου!

Ο τίτλος του κειμένου δεν έχει να κάνει με τους ανδρές, είναι δεδομένο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσέχει τον εαυτό του περισσότερο από κάθε άνδρα που διαβάζει αυτό το κείμενο. Έχει να κάνει και με τις περισσότερες γυναίκες εκεί έξω!

Επειδή έχει πολλά χρήματα, καταρχάς έδωσε 25.000 ευρώ για να φτιάξει τα δόντια του, έκανε και μια μικρή επέμβαση στη μύτη του, ενώ κάνει και συχνά τα μποτοξάκια του!

Μία μέση γυναίκα δεν τα κάνει αυτά, αλλά δεν είναι αυτά το θέμα μας. Δεν είναι καν το γεγονός πως σαφώς με λέιζερ έχει εξαφανίσει κάθε τρίχα στο σώμα του, με εξαίρεση τα χέρια του.

Κάθε μήνα περιποιείται τα φρύδια του, για τα οποία ξοδεύει περίπου 600 ευρώ το χρόνο, ενώ ξοδεύει πολλά περισσότερα για μάσκες περιποίησης που βάζει στο πρόσωπό του, τους καθαρισμούς που κάνει και τις κρέμες που χρησιμοποιεί καθημερινά για το σώμα και το πρόσωπο.

 

Το μαλλί του δεν είναι ίσιο, έτσι εκτός από σαμπουάν χρησιμοποιεί και μαλακτικό, αλλά και τζελ με βάση το νερό. Μη νομίζεται πως απλά πηγαίνει στο super market και αγοράζει ένα κοινό τζελ. Άλλωστε, από πολύ μικρός έχει ακολουθήσει αγωγές για να μην αραιώσει το μαλλί.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει απ' το σπίτι χωρίς αντηλιακό και χωρίς να έχει κάτι στα χείλη, το ίδιο ισχύει και όταν αγωνίζεται.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24